TOP 10

TOP10: Znepokojujúce metódy mučenia, ktoré by si rozhodne nechcel zažiť

metódy mučenia

videní: 1.7K

Metódy mučenia sprevádzajú ľudstvo už po mnohé stáročia. Bohužiaľ, s rôznymi formami mučenia sa stretávame až dodnes. Existuje však množstvo moderných metód mučenia spoločne aj s rôznymi nástrojmi, ktoré sú na túto činnosť priamo určené. Dúfajme, že mučenie sa jedného dňa stane minulosťou. Do tej doby, by sme sa však s niektorými modernými metódami mali zoznámiť, už len kvôli všeobecnému prehľadu. Prinášame ti teda 10 znepokojujúcich moderných metód mučenia.

10. Trhanie nechtov

Viem, znie to bolestivo a často si tento úkon spájame s chirurgiou. Pri tejto metóde mučenia nastáva naozaj veľmi nepríjemná bolesť. Táto technika sa používa od začiatku zaznamenanej histórie rôznych zločineckých organizácií (gangy, mafia…).

9. Shuanggui

Tento termín popisuje vnútornú disciplínu Čínskou komunistickou stranou. Význam tejto metódy mučenia je zahalený tajomstvom, pretože väčšina obetí sa už nikdy nevrátilo späť. Malo by sa však jednať o nedostatok základných ľudských potrieb spolu s izoláciou a fyzickým zneužívaním. Málo kto sa z takéhoto mučenia vrátil späť živý.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov