Zaujímavosti

Dron zachytil vzácne zábery izolovaných ľudí, ktorí sú odrezaní od sveta

dron

videní: 1.5K

Dron zachytil vzácne zábery izolovaných ľudí, ktorí sú odrezaní od sveta: Úchvatné fotografie G. Mirandu, zachytené pre organizáciu Survival International, ponúkajú vzácny pohľad na odľahlú existenciu rôznych nekontaktovaných kmeňov na celom svete.

Od záhadných Sentinelčanov na ostrove Severný Sentinel v Indii až po amazonské kmene v blízkosti brazílskeho údolia rieky Javari na hraniciach s Peru – tieto zábery poskytujú podmanivý letecký pohľad.

Dron zachytil vzácne zábery izolovaných ľudí, ktorí sú odrezaní od sveta

Fotografie z dronu sú dôkazom existencie nedotknutých kmeňov

Fascinujúce kompilačné video, zdieľané na kanáli YouTube Death Island Expeditions v roku 2018, získalo viac ako 3,5 milióna pozretí. Ukazuje tieto odľahlé osady a ich obyvateľov. Svedkami sú domorodci vyzbrojení tradičnými lukmi a šípmi, ktorí zvedavo hľadia na vznášajúce sa drony a ponúkajú tak dojímavý pohľad do ich nedotknutého sveta.

Zabáva ľudí tým, že ukazuje život domorodcov, ktorý sa líši od toho nášho

Zaujatí diváci na YouTube vyjadrili hlboký údiv nad obrovským rozdielom medzi ich životom a životom týchto domorodcov. Jeden z komentátorov žasol: “Ohromuje ma, aké odlišné sú naše životy. Nevedia o existencii obchodov s potravinami, továrňach, telefónoch. Je to také neskutočné.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov