Foto

Freddie Mercury na súkromných fotografiách tak, ako ho svet nepoznal

freddie mercury

videní: 989

Ak si mačka, kúpia ti pekný obojok. Ak si rocková mačka, zložia ti pieseň. Presne to urobil Freddie Mercury alias Milovník mačiek. Okrem toho bol Freddie Mercury britský producent, spevák a skladateľ, ktorý sa preslávil hlavne ako líder rockovej skupiny Queen. Bol slávny vďaka svojmu okázalému vystupovaniu a charakteristickému spevu v rozsahu štyroch oktáv.

Freddieho pozná každý, vieme veľa o jeho živote a kariére, o jeho hitoch, hlase a hudbe. Ale poďme sa venovať niečomu úplne inému – jeho láske k malých chlpatým roztomilým stvoreniam. Jeho náklonnosť k mačkám sa začala v 70. rokoch, kedy im jeho priateľka Mary Austin kúpila pár mačiek – Toma a Jerryho. Podľa viacerých biografov, vrátane jeho osobného asistenta Petra Freestona, zatiaľ čo Freddie cestoval s kapelou Queen po turné, volával svojej priateľke (ktorá sa starala o zvieratá, keď bol preč), aby skontroloval svojich malých miláčikov.

“Prišli sme do hotela, zobral telefón a skutočne telefonoval so svojimi mačkami,” povedal Freestone vo svojich pamätiach na Freddieho Merkuriho , dodal: “Mary Toma a Jerryho zavolala k telefónu, aby počúvali Freddieho hlas. Toto sa dialo často v priebehu rokov so všetkými mačacími priateľmi, ktorých doma choval. ”

Podľa niektorých zdrojov, Freddie Mercury nakoniec vlastnil celkovo 10 mačiek. Okrem Toma a Jerryho to boli aj Tiffany, Dorothy, Delilah, Goliath, Lily, Miko, Oscar a Romeo. “Jeho mačky boli jeho rodinou,” napísal Freestone a dodal, že Freddie Merkury sa vždy na Vianoce ubezpečil, že každá jeho mačka má svoj vlastný vianočný darček plný dobrôt a hračiek.

Jacky Smith, riaditeľ oficiálneho fanklubu Freddieho, povedal : “Väčšina z jeho mačiek bola zo záchranných centier. Máme charitu (v Spojenom kráľovstve), ktorá sa nazýva Modrý kríž. Stará sa o choré zvieratá. Freddie mal aspoň dve svoje mačky od z tejto organizácie.”

Dokonca zasvätil svoj sólový album, Mr. Bad Guy, svojmu kocúrovi Jerrymu a všetkým ostatným mačkám z jeho aktuálneho chovu. Okrem toho spomenul aj “Všetkých milovníkov mačiek v celom vesmíre”.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov