TOP 10

Máš nízke sebavedomie? Týchto 10 znakov ťa odhalí

sebavedomie

videní: 1.3K

7. Nedokážeš povedať ľudom nie

Nezáleží na tom, ako tvrdo sa snažíš povedať ľudom nie, ale záleží na tom, koľkokrát sa ti to naozaj aj podarí. Ak ťa nabudúce niekto o niečo poprosí a tebe sa do toho nechce, tak mu skús povedať nie – a to bez výhovoriek a rôznych vysvetlení.

6. Nepáči sa ti, ak je na teba niekto naštvaný

Nesťažuj sa na to, ako na teba ostatní ľudia reagujú. Nemôžeš kontrolovať reakcie druhých a rovnako ich nedokážeš ani ovplyvniť. Ak sa na teba niekto iný nahnevá, nepokúšaj sa tomu brániť, je to jeho vec a jeho slobodná voľba. Ak je nahnevaný právom, snaž sa to napraviť, ak nie, tak je to iba jeho problém.

5. Mení sa ti tón hlasu podľa toho pri kom si

Ak si mal niekedy pocit, že sa cítiš ako chameleón a pri každej skupine ľudí ti kolíše hlas ako v puberte, tak by si sa mal hecnuť a ukázať aký v skutočnosti si. Tu ti naozaj nepomôže nič iné iba sebazaprenie.

4. Potrebuješ aby ťa ostatní podporili

Ak niekto neocení tvoje dobré skutky a dostatočne ťa neocení a nevyjadrí ti tak podporu, tak niečo nie je v poriadku. Toto sa pomerne často stáva v pracovnom kolektíve. Na to rovno zabudni. Jedna malá rada. Ak očakávaš veľmi veľa, budeš sklamaný. Ak však neočakávaš vôbec nič, všetko pre teba bude iba prekvapenie.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov