Foto

Toto sú posledné fotografie celebrít tesne pred smrťou

posledné fotografie

videní: 1.2K

Je ľahké myslieť na slávnych ľudí ako na niečo nesmrteľné, no pod všetkou tou slávou sú ukryté rovnaké ľudské bytosti ako sme my ostatní. Môžu žiť v inom svete ako väčšina z nás, no keď príde čas, pred smrťou sa neukryjú ani celebrity. Toto sú posledné fotografie celebrít tesne pred ich smrťou.

V úcte k týmto ikonám hudby, filmu a športu prinášame tento zoznam známych posledných fotografií, ktoré boli zachytené tesne pred smrťou slávnych osobností. Na zozname sa nachádzajú hudobníci, herci, ale aj politici či členovia neslávne známeho klubu 27, teda celebrity, ktoré zomreli vo veku 27 rokov. Keďže neexistuje žiadny vedecký dôkaz zvýšeného rizika smrti pri dosiahnutí 27 rokov, ide takmer o čiernu mágiu.

15. Freddie Mercury, 45, 1946 – 1991

Toto je posledná známa zachytená fotografia lídra skupiny Queen. Až do poslednej chvíle Freddie pred verejnosťou tajil, že má AIDS. Deň pred smrťou zverejnil vyhlásenie, v ktorom chorobu potvrdzuje. O menej ako 24 hodín po zverejnení vyhlásenia Freddie umrel na bronchopneumóniu.

14. Nikola Tesla, 86, 1856 – 1943

Nikola Tesla zomrel sám v hoteli v New Yorku 7. januára 1943. Jeden z najvýznamnejších vynálezcov moderných dejín bol na sklonku svojho života chudobný a jeho stravu tvorilo mlieko, chlieb, med a džúsy. Svoje posledné dni strávil v parku obklopený holubmi, ktoré boli jeho najobľúbenejšími bytosťami na tejto planéte.

13. David Bowie, 69, 1947 – 2016

Fotografia bola zachytená 7. decembra 2015 počas premiéry jeho muzikálu s názvom Lazarus. Ako sa ukázalo, išlo o Bowieho posledné verejné vystúpenie. Krátko na to podľahol rakovine pečene, s ktorou bojoval vyše roka. Jeho posledný album Blackstar pojednáva o uvedomení si vlastnej smrteľnosti.

12. Chester Bennington, 41, 1976 – 2017

Fotografia zdanlivo šťastného a usmiateho lídra skupiny Linkin Park bola zachytená len niekoľko dní predtým, ako si 20. júla 2017 siahol na život vo svojom dome v Kalifornii. Bennington celý život bojoval s depresiami, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou pramenili v tom, že bol ako dieťa sexuálne zneužívaný.

11. Jimi Hendrix, 27, 1942 – 1970

Táto fotografia Jimiho Hendrixa a jeho najobľúbenejšej gitary Black Betty bola zachytená 17. septembra 1970 jeho priateľkou Monikou Dannemanovou v záhrade za ich bytom. Hendrix zomrel na druhý deň na intoxikáciu. V jeho organizme sa našiel mix niekoľkých liekov vrátane veľkého množstva liekov na spanie, no nič nenasvedčovalo tomu, že išlo o plánovanú samovraždu.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov