Zaujímavosti

Ak robíš toto, si výnimočne inteligentný!

inteligentný

videní: 742

Môžeš byť sám

Ľudia s vysokou emocionálnou inteligenciou sú spravidla v poriadku, keď sú sami so svojimi myšlienkami a nápadmi a nepotrebujú sa neustále socializovať, aby boli šťastní. Pretože môžu byť tak dobehnutí svojou vlastnou agendou, necítia strach, že by im niekto ušiel, keď sa nezúčastňujú spoločenských udalostí. Namiesto toho majú len pár blízkych priateľov a užívajú si čas, ktorý majú sami pre seba.

Nemyslíš si, že si veľmi chytrý

Dunning-Kruger efekt naznačuje, že ľudia, ktorí majú nižšiu schopnosť často preceňujú sami seba. Ľudia s vyššou inteligenciou však svoje schopnosti nepodcenili ani neprecenili. Ľudia s vyššou úrovňou inteligencie si viac uvedomujú, čo nevedia, a preto sa nevidia zvlášť inteligentne. To je pravdepodobne niečo, čo si si všimol u vysoko inteligentných jedincov, ktorí nikdy netvrdia, že vedia všetko a sú vždy zvedaví a ochotní sa učiť.

Hryzieš si nechty

Nová štúdia zistila, že hryzenie nechtov nemusí byť v skutočnosti známkou úzkosti. Podľa výskumov sú upokojujúce návyky, ako napríklad hryzenie nechtov, v skutočnosti o perfekcionizme a tvojich pocitoch nespokojnosti. V skutočnosti sa zdá, že ľudia, ktorí majú extrémne perfekcionistické sklony, môžu byť spájaní s vyššou inteligenciou ako tí, ktorí ich nemajú. Tak čo? Teraz si už myslíš, že si inteligentný?

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov