Zaujímavosti

Kanibal, ktorého sa podarilo chytiť naozaj zvláštnym spôsobom

kanibal

videní: 1.1K

Sériový vrah a kanibal v jednej osobe bol vypátraný a chytený naozaj zvláštnym a nečakaným spôsobom.

Tento kanibal počas 20 rokov spáchal počas svojho vyčíňania niekoľko strašných zverstiev. Aj napriek tomu sa ho podarilo odhaliť tak trocha zvláštnym spôsobom. Joachim Kroll zavraždil najmenej osem mladých žien v oblasti Porúria v Nemecku medzi rokmi 1955 až 1976, kedy sa ho polícii podarilo vypátrať.

 

 

Krolla odsúdili za osem vrážd a to aj napriek tomu, že sa priznal k vražde 14 ľudí. Kroll mal veľmi špecifický spôsob, akým svoje praktiky vykonával. Miesta si vyberal vopred a starostlivo ešte dávno pred tým, ako svoje obete uškrtil, sexuálne zneužil a nakoniec ich telá zohavil. Telá rozdelil na menšie kusy a niektoré z nich zjedol.

Bola to práve Krollova likvidácia niektorých kusov pozostatkov, ktorá nakoniec viedla k jeho zatknutiu. Hrôzostrašný objav však prišiel neskoro iba pre štvorročné dievčatko. Polícia začala bytovku v ktorej býval prehľadávať, pretože jeden zo susedov sa sťažoval na neznesiteľný zápach, ktorý sa šíril naprieč celou bytovkou. Sused s týmto problémom konfrontoval aj samotného Krolla. Všetko nasvedčovalo tomu, že Kroll ma iba podráždený žalúdok, ale susedovi to bolo stále podozrivé.

 

 

Bez ohľadu na to Kroll povedal, že vyrieši problémy s upchatou kanalizáciou. Sused ho však videl, ako do koša vyhadzuje zvláštnu krvavú hmotu – tvrdil, že doma zabil králika a to sú jeho pozostatky.

Keďže neprešla dlhá doba od tohto incidentu a vyšetrovania políciou, sused pri svojej výpovedi uviedol aj túto skutočnosť. Pri prehliadke košov sa zistilo, že vôbec nešlo o pozostatky králika ale človeka.

Nasledovala prehliadka Krollovho bytu, kde sa našli rozštvrtené časti ľudských tiel, ako aj črevá v kanalizácii. Najznepokojivejší nález však policajtov čakal v kuchyni v hrnci. Bola tam ľudská ruka.

Kroll bol na mieste zatknutý. Dokopy sa priznal k 14 vraždám. V roku 1982 bol odsúdený na doživotie za osem vrážd. Kroll zomrel vo väzení po infarkte v roku 1991. Ak by Krollovi susedia neboli obozretnejší, kto vie koľko ďalších ľudských životov by bolo zmarených rukou tohto sériového vraha a kanibala.

 

 

Zdroj: Unilad topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov