Foto

Katastrofy zachytené na fotografiách, ktoré vás rozosmejú

katastrofy

videní: 1.5K

Katastrofy zachytené na fotografiách, ktoré vás rozosmejú: Teraz, keď mnohí z nás už roky žijú so smartfónom vo vrecku, máme tendenciu natáčať alebo fotografovať všetko, čo nás napadne. V dobrom i zlom to znamená aj dokumentovanie katastrof, neúspechov a iných udalostí, ktoré by sme pociťovali oveľa horšie, keby sa stali nám.

Online skupina “Nepomáhaj, len pokračuj v natáčaní” existuje preto, aby zdokumentovala všetky tie veselé momenty, keď niekto potreboval pomoc, ale prizerajúci sa rozhodli, že namiesto toho tento moment zvečnia.

V sociológii by sa mnohé z týchto obrázkov mohli zaradiť do kategórie “problém niekoho iného”, teda predstavy, že sa problém vyrieši sám. Nie je to len nejaký moderný zlozvyk, pozorujeme ho už dlhší čas. Často sa stáva, že keď sú v okolí iní ľudia, ľudia sa presvedčia, že zasiahne niekto iný.

Katastrofy zachytené na fotografiách, ktoré vás rozosmejú

Cez psie dvierka dovnútra vtiahol postrekovač. Neobťažujte sa s vypínaním

Keď sa môj malý brat zasekol v záchode. Stále visí na stene

Moja mama bola taká unavená, že zaspala na posteli, keď hladkala psa. Náš pes sa rozhodol, že mamina tvár je ideálna na to, aby si na ňu ľahol. Jeho plyny bývajú najhoršie, keď si zdriemne. Moja úbohá mama

Je to na mojej labke!!!

Urobíš niečo človeče?

Navonok sa usmieva, vo vnútri bojuje

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov