TOP 10

TOP10: Bizarné veci, ktoré naozaj našli v ľudskom žalúdku

veci

videní: 3.1K

4. Posteľové pružiny

Väzni prehltnú hocičo, len aby sa dostali na “výlet” z väzenského areálu. Aj keď ide iba o návštevu nemocnice. Tak sa stalo, že niekoľko väzňov v Severnej Karolíne prehltlo posteľové pružiny. Toto sú už naozaj bizarné veci!

 

3. Pero

 

 

76-ročná žena navštívila špecialistu v oblasti tráviaceho traktu s problémami súvisiacimi so žalúdkom. Išlo o stratu hmotnosti a hnačky. Ukázalo sa, že príčinou týchto problémov je pero uložené v žalúdku. Uviaznuté bolo už 25 rokov, no aj tak bolo v skutočnosti stále použiteľné.

2. Ľudský plod

Neuveríš, no stále sme nespomenuli všetky bizarné veci, ktoré mali ľudia v bruchu. Sanju Bhagat z Indie bol často zosmiešňovaný pre svoj abnormálne veľký žalúdok. Jednu noc sa ponáhľal do nemocnice s nedostatkom dychu a silnou bolesťou. Keď sa lekári pokúsili odstrániť to, čo pokladali za nádor, boli šokovaní. V jeho bruchu našli čiastočne vyvinutý ľudský plod.

1. Strieborný príbor

V októbri 2009 prišla Margaret Daalmanová do nemocnice v Rotterdame v Holandsku po tom, čo sa sťažovala na bolesti žalúdka. Po vyšetrení lekárom sa zistilo, že zjedla až 78 kusov príborov pozostávajúcich z lyžičiek a vidličiek. Bola postihnutá hraničnou osobnostnou poruchou, ktorá spôsobila, že zjedla toto striebro. Margaret sa úplne zotavila a dostáva pomoc pri riešení jej posadnutosti.

Zdroj: List25 topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov