Zaujímavosti

Filmové tajomstvá: Tieto veci si o niektorých filmoch nevedel

filmové tajomstvá

videní: 2.5K

Existuje mnoho zaujímavých vecí, ktoré zostali v zákulisí našich obľúbených filmov. Tieto filmové tajomstvá ti dnes odhalíme.

Existuje mnoho zaujímavých vecí, o ktorých ste ani netušili, že sa pri natáčaní obľúbených filmov stali. Tieto filmové tajomstvá vyplávajú na povrch až po niekoľkých rokoch od premiéri filmu, prípadne nevyplávajú na povrch nikdy. Vedel si však to, že napríklad Gal Gadot bola pri natáčaní filmu Wonder Woman v 5 mesiaci tehotenstva, alebo že sa Elon Musk objavil vo filme Iron Man 2.

 

 

© Wonder Woman / DC Zábava

© Wonder Woman / DC Zábava

Gal Gadot bola v 5 mesiaci tehotenstva pri natáčaní Wonder Woman. Aby jej skryli bruško, tak filmári museli vystrihnúť prednú časť z kostýmu a nahradiť ju zelenou handričkou, aby jej postavu mohli v post-produkcii upraviť.

© Star Wars: Episode VIII - Posledné Jedi / Walt Disney Pictures

© Star Wars: Episode VIII – Posledné Jedi / Walt Disney Pictures

Pravdepodobne ste si ani nevšimli, že vo filme Star Wars: Star Wars: Poslední Jediovia, sú dvere v Lukeovom byte vyrobené z časti krídla vlastnej lode.

© Iron Man 2 / Marvel Studios Inc.

© Iron Man 2 / Marvel Studios Inc.

Iba tí najinteligentnejší ľudia si v Iron Man 2 všimli Elona Muska. Mimochodom, mnohí fanúšikovia ho považujú za skutočný prototyp Tonyho Starka.

© The Theory of Everything / Fuji Television Network Inc.

© The Theory of Everything / Fuji Television Network Inc.

Stephen Hawking dovolil tvorcom filmu Teória všetkého použiť jeho vlastný hlas. Neskôr, vo svojom liste režisérovi, vyjadril prekvapenie že jeho hlas na plátne zobrazil herec Eddie Radmayne.

© Titanic / Paramount Pictures

© Titanic / Paramount Pictures

Dĺžka filmu Titanic nie je náhodná. Film obsahuje 2 hodiny a 40 minút scén. Presne takto dlho totižto trvalo, kým skutočný Titanic klesol ku dnu. Ľadovec sa podarilo spozorovať iba 37 sekúnd pred samotnou kolíziou. Rovnaký čas bol dodržaný aj v samotnom filme.

© I Am Legend / Warner Bros. Obrázky

© I Am Legend / Warner Bros. Obrázky

Will Smith sa počas nakrúcania filmu Ja Legenda spriatelil so svojím štvornohým kamarátom tak veľmi, že si ho po nakrúcaní filmu chcel vziať domov. Nakoniec však nedokázal presvedčiť majiteľa psa a musel sa tak so svojim kamarátom rozlúčiť…

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov