Zaujímavosti

Falošná láska: Nenápadné znaky a ako ich rozpoznať

falošná láska

videní: 1.0K

Nie ste ich prioritou

Je pravdepodobné, že váš partner ruší vaše plány príliš často a odvoláva sa na lacné výhovorky. Môže sa tiež vyznávať zo svojho smútku nad tým a z toho, že “nie je v jeho rukách” kontrolovať situáciu. Hoci sem-tam zrušiť plány je normálne, keď takéto správanie pokračuje príliš dlho, možno pre neho nie ste dostatočnou prioritou.

Nejde o to, aby ste robili bláznivé aktivity alebo chodili na spoločné výlety s priateľmi, ale o to, aby ste si vytvorili hlboké korene. Ak vás teda požiadajú, aby ste išli na dlhú túru alebo na spoločnú pláž, snažia sa s vami stráviť kvalitný čas. Možno dokonca zmenia celý svoj program, ak to potrebujú, aby vás mohli vidieť.

Príliš často spomínajú svojho bývalého

Existuje možnosť, že váš partner sa ešte nespamätal zo svojej bývalej a vy ste len odrazový mostík. A mali by ste to tušiť, ak o svojom bývalom veľa hovorí alebo, čo je ešte horšie, vás s ním porovnáva. Je to jasný znak toho, že ich hlava a srdce uviazli v minulosti a váš vzťah im slúži ako rozptýlenie. Možno si len chcú zvýšiť svoje ego po tom, čo ich minulý vzťah zlyhal.

Ďalším znakom, že ich myseľ a srdce sú niekde inde, je, ak sa vyhýbajú očnému kontaktu s vami. Objatie, pretože ich objímate, alebo fyzická blízkosť k vám nemusí nevyhnutne znamenať, že ich myseľ je prítomná. Vyhýbanie sa pohľadu do očí vás môže prinútiť k tomu, aby ste o svojom partnerovi premýšľali alebo aby ste sa pýtali, či ste neurobili niečo zlé.

Nerobia si s vami plány do budúcnosti

V hlbokom a zmysluplnom vzťahu by sa skôr či neskôr mala objaviť téma vašej budúcnosti – nielen o deťoch alebo svadbe, ale aj o jednoduchých veciach, ako sú budúce výlety a stretnutia s rodinami toho druhého. Ak sa zdá, že váš partner nemá záujem viesť s vami takýto rozhovor, pravdepodobne má problémy so záväzkami. Alebo o tom možno ešte ani neuvažoval, čo môže byť tiež zlé znamenie.

Radi sa predvádzajú

V dnešnej dobe nie sú príspevky na sociálnych sieťach jediným spôsobom, ako sa váš partner môže predvádzať. Radi si obliekajú aj drahé oblečenie alebo chodia výlučne do honosných, špičkových reštaurácií a barov. Dokonca sa s vami môžu začať hádať, ak nie ste ochotní míňať veľa peňazí na jedlo. Preto by ich údajné city mohli začať vyhasínať, ak neuspokojíte ich extravagantné potreby.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov