Luxusný život

Najbohatšie celebrity na svete: Ako sa dostali tak vysoko?

celebrity

videní: 4.2K

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta, známa aj ako Lady Gaga, nie je len úžasná speváčka, ale aj pôsobivá skladateľka. V roku 2008 sa stala stredobodom pozornosti na svetovej hudobnej scéne vďaka svojim fascinujúcim hlasovým schopnostiam, elegantným tanečným pohybom a chrumkavej postave, ktorá dokonale zabrala mladšie tínedžerské davy.

K novembru 2023 sa čistý majetok Lady Gaga odhaduje na 290 miliónov EUR.

Brad Pitt

Brad Pitt sa narodil v roku 1963 ako Bradley Pitt a dosiahol hviezdnu kariéru ako fenomenálny herec, ktorý hral vo filmových trhákoch ako Interview s upírom a 12 opíc. Spolu so svojou skutočnou manželkou Angelinou Jolie si Pitt zahral hlavnú úlohu v mnohých úspešných filmoch.

K decembru 2023 sa čistý majetok Brada Pitta odhaduje na 360 miliónov EUR.

Will Smith

Po tom, čo bol Will Smith začiatkom 90. rokov objavený v televíznom seriáli “Fresh Prince of Bel-Air”, mal kariéru rozbehnutú na výbornú. Neskôr si zahral v niekoľkých filmových trhákoch vrátane “Dňa nezávislosti” a “Mužov v čiernom”, a dokonca získal niekoľko cien Grammy a nominácií na Zlatý glóbus a Oscara, čo ho okamžite vystrelilo medzi hviezdy.

Smith je nielen fantastický herec, ale aj producent a raper. Jeho celkové čisté imanie je 320 miliónov EUR.

Tom Cruise

Tom Cruise sa narodil ako Thomas Cruise Mapother IV v júli 1962 a je populárny herec a filmový producent. Vo svojej kariére si zahral vo viacerých filmových trhákoch vrátane slávnych filmov “Mission Impossible” a uznávaného “Top Gun”, vďaka ktorým jeho kariéra stúpla do nových výšin.

Podľa portálu Insider: Cruise bol v roku 2022 najlepšie plateným hollywoodskym hercom. Forbes tvrdí, že Cruise počas svojej 40-ročnej hereckej kariéry zarobil viac ako 1 miliardu dolárov. A od decembra 2023 sa Cruisovo čisté imanie odhaduje na 550 miliónov EUR.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov