TOP 10

Čo môže o tebe prezradiť tvoja obľúbená farba?

farba

videní: 2.7K

Farba, ktorú si vyberáš každý deň, môže o tebe mnoho povedať celému svetu. Napríklad, ak rád nosíš červené oblečenie, môže ťa to spájať s tým, že si dominantná osoba. Existuje ale viac farieb, ktoré môžu ovplyvniť tvoje správanie a náladu a rôznymi spôsobmi pôsobiť na ostatných.

1. Červená farba

Čo by o vás mohla povedať vaša obľúbená farba

Áno, červená farba môže priniesť asociácie s agresivitou a dominanciou. Vedci zistili, že u športovcov nosiacich túto farbu je o 5% vyššia pravdepodobnosť výhry. Spúšťa srdcovú frekvenciu a zvýšenie testosterónu a vo výsledku môže zlepšiť výkon.

Jedným zaujímavým zistením je, že čašníčky v červenej uniforme dostávajú od mužov vyššie prepitné. Štúdie potvrdili, že táto farba láka mužov. Má súvis s láskou a vášňou.

2. Fialová

Čo by o vás mohla povedať vaša obľúbená farba

Fialová je spájaný s kráľovskou hodnosťou a kráľovskými ceremóniami. Okrem toho zanecháva dojem mágie a fantázie. Fialová stimuluje kreativitu a prináša mier, ale zároveň to súvisí s tým, že si citlivý a emotívny.

 

3. Oranžová

Čo by o vás mohla povedať vaša obľúbená farba

Ak sa ti páči oranžová, môžeš byť veľmi energický. Táto farba sa používa dokonca aj na pilulky, pretože je dobrým stimulantom.

Je veľmi silná a dá sa spojiť s pulzujúcim sociálnym prostredím. Aj oranžová prináša vzrušenie a energiu. Pravdepodobne preto ju veľa športových tímov používa pre svoje uniformy.

4. Biela

Čo by o vás mohla povedať vaša obľúbená farba

Človek, ktorý má rád bielu farbu, chce mať pocit uspokojenia. V práci majú títo ľudia sklon byť organizovaní, logickí a zameraní na detaily. Biela môže byť spojená s nezávislosťou pri vytváraní vecí.

Môže tiež vyvolať pocit čistoty a jednoduchosti. Možno práve kvôli týmto vlastnostiam ju niektoré spoločnosti radi využívajú. Napríklad Apple má jednoduché biele pozadie.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov