Zaujímavosti

Najväčšie magické triky odhalené! Za všetkým sa skrýva toto

magické triky

videní: 994

4. Miznúci pohár

Na stole je položený pohár vody, ktorý je zakrytý vreckovkou alebo šatkou. Potom ho kúzelník zdvihne a vyhodí do vzduchu. Výsledok: šatka padne na stôl a pohár zmizne. Tajomstvo triku je dvojaké: po prvé, do šatky je našitý drôtový krúžok, ktorý vytvára ilúziu, že je pod šatkou pohár. Po druhé, pohár sa zasunie do tajnej priehradky cez otvor v stole alebo do kúzelníkovho lona.

5. Ľudský mutant

Úspech tohto triku vo veľkej miere závisí od schopností kúzelníkovej asistentky, ktorej hlavnou úlohou je udržať si nohy a ruky v pozícii, ktorá pripomína obyčajné vzpriamené držanie tela vo vnútri veľmi malej a zvláštne – tvarovanej krabice.

6. Michael Jackson a jeho “antigravitačný náklon”

Kto by si nepamätal na dnes už kultovú choreografiu Michaela Jacksona a jeho tanečníkov na videu pre pieseň Smooth Criminal. Choreografia vyzerá neuveriteľne, pretože Michael si pri ňom dokázal ohnúť členk v ostrom uhle 45 stupňov a potom sa vrátiť naspäť do vzpriamenej polohy. Tajomstvo je tu v špeciálne navrhnutých topánkach, ktoré majú v päte špeciálnu konštrukciu, do ktorej presne zapadnú kolíky na podlahe. Michael tak vďaka nim mohol vykonať zdanlivo fyzicky nemožný manéver.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov