Zaujímavosti

Najväčšie magické triky odhalené! Za všetkým sa skrýva toto

magické triky

videní: 963

Kvalita kúzelníka spočíva v jeho schopnosti udržať divákov v mrazivom očakávaní počas každého triku. Často sa zdá, že kúzelníci skutočne dokážu robiť veci, ktoré sú v rozpore so všetkými známymi zákonmi vesmíru a atmosféra, ktorú vytvárajú počas svojich vystúpení, pomáha ďalej zmierniť akékoľvek tvoje pochybnosti, že je to len trik. Nuž, v tomto článku si posvietime na 6 najväčších magických trikov a tajomstvo, ktoré sa za nimi skrýva. Magické triky budú odhalené!

1. Rozrezanie asistentky na polovicu

Všetci sme tento trik, pri ktorom kúzelník rozreže asistentku na polovicu, sledovali so zatajeným dychom a hlasným tlkotom srdca. Nuž, je to oveľa menej šokujúce, keď vieš, že vnútri magického boxu sú dve asistentky!

2. Roztrhnutá bankovka

Ako sa Davidovi Copperfieldovi podarilo roztrhnúť zloženú dolárú bankovku na polovicu pred ľuďmi a potom ju rozvinúť tak, aby ostala úplne nepoškodená? Tajomstvo je v tomto prípade ukryté v šikovnom spôsobe použitia ceruzky: tá bola v polovici rozrezaná a spojená silnými magnetmi! To kúzelníkovi umožnilo bankovky ľahko prestrčiť cez dve magnetizované polovičky, aby zostala nepoškodená.

3. Levitácia

Tajomstvo tohto triku, ktorý je veľmi populárny medzi pouličnými kúzelníkmi, je v šikovne skrytej podpornej konštrukcii. To je dôvod, prečo kúzelníci, ktorí to robia, často zaujmú takú pozíciu, ktorá dokonale zakryje koniec podpornej tyče. Podporná konštrukcia jednoducho prechádza cez kúzelníkové oblečenie.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov