Tipy a triky

10 hlúpych každodenných vecí, pri ktorých sa pozastavuje zdravý rozum. Robíš ich aj ty?

zdravý rozum

videní: 3.1K

6. Nepoužívanie smeroviek

hlupe_veci_5

Ak patríš k vodičom, ktorí z ničoho nič dupnú na brzdu a odbočia bez toho, aby vôbec dali svetu o svojom úmysle vedieť, určite si už neraz zažil agresívnu trúbu auta za tebou. Nuž, pokúšaj šťastie, kým ti niekto ručne nevysvetlí, na čo slúžia tie páčky pod volantom.

7. Zanechávanie neporiadku

hlupe_veci_4

Je úplne jedno, či ide o pracovisko, kúpeľňu, obchod alebo čokoľvek iné. Ak za sebou nechávaš podobnú spúšť ako na obrázku vyššie, tak by si sa mal nad sebou prinajmenšom zamyslieť.

8. SMSkovanie/facebookovanie počas šoférovania

hlupe_veci_3

Pravdepodobne sme sa dostali k najstupídnejšej veci na tomto zozname. Niežeby ostatné neboli dostatočne hlúpe, ale tu už môže ísť o život. Ani nie tak tvoj, ale o život chodca, ktorý si možno naivne myslí, že ho vidíš a že ho pustíš prejsť cez prechod. Tvoja tajná láska vydrží tých pár minút bez tvojej správy (aj tak o teba pravdepodobne nemá záujem :)).

9. Neumývanie si rúk po použití toalety

hlupe_veci_2

Áno, aj v roku 2018 existujú ľudia, ktorí použijú toaletu a mydlu s vodou sa vyhýbajú ako čert krížu. Podávať ruku niekomu takému je potom samá radosť. Ale čo oko nevidí, to srdce nebolí…

10. Rozťahovanie sa v prostriedkoch MHD

hlupe_veci_1

Samozrejme, tvoja taška musí sedieť na sedadle hneď vedľa teba. Nevadí, že nad tebou stoja traja ľudia s nenávistnými pohľadmi. Predsa nebude taška cestovať na zemi!

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov