Tipy a triky

7 situácií, kedy je povolené klamať vo vzťahu

klamať

videní: 3.2K

4. Klamať môžeš, ak chceš zastaviť prebiehajúci boj

7 Situácia vo vzťahu, kde klamstvo nie je hriech

Ak sa ty a tvoj partner nemôžete na niečom dohodnúť, spôsobuje to veľa napätia a stresu. Musíte zvážiť svoje možnosti a premýšľať o tom, aké dôležité je to, o čo bojujete. Chceš vo svojom vzťahu pokoj? Potom by si mal pravdepodobne povedať, že je ti ľúto a predstierať, že súhlasíš s názorom tvojho partnera, aj keď vo svojom srdci to cítiš inak. Klamať nie je vždy zlé.

5. Keď ti tvoj partner dá zlý darček alebo uvarí zlé jedlo

7 Situácia vo vzťahu, kde klamstvo nie je hriech

Môžeš uprednostniť zdvorilosť pred pravdou, aby si neznepokojil svojho milovaného (najmä pri zvláštnych príležitostiach). Výber veľkorysých slov a odpustenie malých chýb zlepšuje vzťahy. Nabudúce, keď ti tvoja žena dá zlé tričko k narodeninám alebo večera tvojho manžela k výročiu nie je dosť chutná, predstieraj, že sa ti aj tak páči. Tvoj partner investoval čas, úsilie a peniaze, aby si sa cítil dobre.

6. Ak chceš zrušiť rande bez dobrého dôvodu

klamať

Si v novom vzťahu, ale jednoducho nemáš náladu na rande alebo chceš namiesto toho ísť s priateľmi von? Môže to byť ťažké pripustiť, pretože pravda môže zraniť city tvojho nového priateľa. V takom prípade je lepšie vymyslieť dôveryhodný dôvod na zrušenie schôdzky a klamať, napríklad o zdržaní v práci. Niekedy, najmä v novom vzťahu, potrebujeme určitý priestor na riešenie vlastných problémov alebo čas na oddych, a to je v poriadku.

7. Ak sa ti nepáči výber oblečenia partnera alebo jeho nový účes

7 Situácia vo vzťahu, kde klamstvo nie je hriech

Randíš s človekom, ktorého štýl a vzhľad sa ti všeobecne páči, ale jedného dňa ťa jednoducho nepríjemne prekvapí. Mohol by si mu povedať pravdu a spôsobiť bolesť a zmätok, alebo si môžeš svoje myšlienky nechať pre seba a zaobchádzať s nimi ako s nehodou. Nemôžeš ovládať výber štýlu tvojho partnera, ale môžeš si vybrať múdro slová, ktoré povieš.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov