Foto

Ulica: Miesto, na ktorom nájdeš množstvo prekvapení

ulica

videní: 1.2K

Určite aj v tvojom meste sa nachádza nejaká ulica, s ktorou nie je všetko v poriadku. Dnes ti prinášame pár fotografií toho, čo všetko sa môže pokaziť pri tých najjednoduchších činnostiach.

Ulica je miesto, kde to žije. Určite aj ty chodíš denne miestami, ktorým nevenuješ zvýšenú pozornosť. Jednoducho kráčaš za svojim cieľom bez toho, aby si venoval pozornosť okoliu. To by sa ti však v tomto prípade nestalo. To, že je človek tvor lenivý, a to, ako veľmi je lenivý, dokonalo vystihujú nasledujúce fotografie. Nič zvláštne by na nich nebolo, keby ľudia dbali viac na dôslednosť, než na rýchlosť ich odvedenej práce. Takto sa aspoň na ich výtvoroch môže zabávať celý svet.

Zadanie bolo jednoduché: vyznač okraj chodníka. O žiadnej tráve nepadlo ani slovko.

Keď ti niekde zmizne polovica figuríny, ale ty sa snažíš to čo najlepšie zamaskovať. A nie, takto nevyzerá priemerná moslimka.

To, že nesprávne zaparkuješ, nemusí byť tá najhoršia vec, ktorá sa ti môže stať. Jedine, ak chceš novú farbu kapoty a si na tom zle s peniazmi.

Keď sa pracovné nástroje stanú doslova súčasťou tvojho pracovného výsledku. A my sa sťažujeme na obyčajné jamy.

Príjemne sa schladiť vodou počas oddychu na lavičke je výborný nápad. Niekedy sa však dobré myšlienky stretnú s príšernou realizáciou a môže to dopadnúť aj takto:

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov