Zaujímavosti

Prečítajte si manželov milostný list, venovaný Suzanne Somers deň pred jej smrťou


videní: 1.8K

Manžel Suzanne Somers, Alan Hamel, dal herečke „Krok za Krokom“ ručne písaný list deň pred jej smrťou vo veku 76 rokov.

Alan Hamel daroval báseň Suzanne Somers ako súčasť skorého narodeninového darčeka. Zosnulá hviezda zomrela pred svojimi 77. narodeninami.

Podľa jej publicistu R. Couriho Haya Hamel „jej dal o deň skôr, prečítala si báseň a išla spať a neskôr pokojne zomrela v spánku“.

Poznámka bola napísaná všetkými veľkými písmenami a bola zabalená v ružových pivonkách.

 

„Láska, používam ho každý deň, niekedy aj niekoľkokrát denne. Používam ho na konci e-mailov mojej milujúcej rodine. Dokonca ho používam aj v e-mailoch blízkym priateľom. Používam to, keď odchádzam z domu,“ začala správa cez People. “Je tu láska, potom ťa milujem a milujem ťa!! V tom spočívajú niektoré z rôznych spôsobov, akými používame lásku. Niekedy cítim povinnosť použiť lásku, odpovedať niekomu, kto podpísal lásku vo svojom e-maile, keď je mi nepríjemné používať lásku, ale aj tak ju používam.“

Suzanne Somers bola známa ako Carol v seriály Krok za Krokom

„Lásku používam aj na opis skvelého jedla. Používam ho na vyjadrenie toho, čo si myslím o relácii na Netflixe. Často používam lásku s odkazom na môj domov, moju mačku Gloriu, na veci, ktoré Gloria robí, na chuť melónu, ktorý som pestoval vo svojej záhrade. Milujem odhryznúť figu zo stromu. Milujem pozorovanie dvoch obrovských kosov, ktorí žijú neďaleko, ako sa zmietajú pri mojom okne v silovom ponore. Môj každodenný život zahŕňa veci a ľudí, ktorých milujem, a veci a ľudí, ku ktorým som ľahostajný,“ pokračoval. “Mohol by som pokračovať donekonečna, ale chápeš to.” Akú značku lásky cítim k svojej žene Suzanne? Môžem to nájsť v niektorom z vyššie uvedených? Jednoznačné nie!!!! Neexistuje žiadna verzia slova, ktorá by sa dala použiť na Suzanne, a dokonca používam slovo použiteľné vedome.“

„Najbližšia verzia v slovách nie je ani zďaleka. Nie je to ani zlomok zlomku zlomku. Bezpodmienečná láska to nerobí. Zoberiem guľku za to, že to neurobíš. Plačem, keď myslím na svoje city k tebe. Pocity… Už sa to blíži, ale nie úplne.”

„55 rokov spolu, 46 manželských a z toho 42 rokov od seba ani nie jedna hodina. Ani to sa nedarí,“ dodal. „Ani ísť spať o šiestej a držať sa za ruky, keď spíme, to nestačí. To, že sa počas spánku pozeráš na tvoju krásnu tvár, to nestačí.”

“Vraciam sa k pocitom. Niet slov,“ uzavrel. „Neexistujú žiadne akcie. Žiadne sľuby. Žiadne vyhlásenia. Dokonca aj učenci z Oxford University Press v zelených odtieňoch strávili 150 rokov a stále nedokázali prísť na to jediné slovo. Takže to nazvem ‚My‘ jedinečne, magicky, neopísateľne úžasné ‚My‘.“

Suzanne Somers a Hamel sa spojili v roku 1977. Z manželstva s Bruceom Somersom, ktoré sa skončilo v roku 1968, má syna Brucea (57). Bola tiež nevlastnou mamou Hamelových detí Stephena a Leslie Hamelových.

Suzanne Somers zomrela v nedeľu ráno po „agresívnej forme rakoviny prsníka trvajúcej viac ako 23 rokov“, uviedol vo vyhlásení jej publicista.

Jej rodina sa v pondelok stretne, aby „oslávila jej výnimočný život“. Tento týždeň sa uskutoční aj súkromný rodinný pohreb, spomienka bude nasledovať budúci mesiac.

Somers bola najlepšie známa tým, že si zahrala Chrissy Snow v sitcome „Three’s Company“ zo 70. rokov a Carol Foster Lambert v rodinnej komédii „Krok za krokom“ z 90. rokov.

Zdroj: nypost | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov