TOP 10

Tieto rastliny vám do vašej domácnosti prinesú šťastie

rastliny

videní: 1.7K

Verí sa, že niektoré rastliny, ktoré sú strategicky umiestnené v celom dome, prinášajú prosperitu, šťastie, zdravie a iné. Toto tvrdia odborníci na Feng šuej. 

Rastliny, ktoré sme si pre vás pripravili prinášajú šťastie v rôznych podobách – zdravie, láska a bohatstvo.

Feng šuej flóra

Starobylá čínska prax feng šuej spočíva v kultivácii priestorov, aby sa v nich mohla rozvíjať energia človeka, ktorý v nich žije. To znamená, že pri vytváraní toku harmónie, ktorý zodpovedá prirodzenému poriadku sveta, záleží na umiestnení nábytku a dokonca aj izbových rastlín. A podľa odborníkov na feng šuej existujú určité rastliny, ktoré prinášajú šťastie a o ktorých sa predpokladá, že do priestoru prirodzene priťahujú dobrú energiu.

V závislosti od toho, akú rastlinu si vyberiete, môžete do svojho života a do svojho domova vniesť rôzne druhy šťastia, hovorí poradkyňa a autorka feng-šuej Carole Hyder. Napríklad šťastná rastlina bambus môže prilákať finančné šťastie, zatiaľ čo iné sú známe tým, že prinášajú romantiku, harmóniu a zdravie.

Rastliny pre šťastie – dôležitá poznámka

O tieto rastliny sa je potrebné dobre starať. Je zrejmé, že zvädnutá rastlina neprinesie vášmu priestoru šťastie ani čistý vzduch. V skutočnosti môžu umierajúce rastliny dokonca pestovať smolu, pretože odčerpáva z priestoru energiu. Každá rastlina potrebuje vodu a slnečné svetlo, aby sa jej darilo, ale ich množstvo sa líši, preto pokračujte v čítaní, aby ste sa dozvedeli, ktoré rastliny pre šťastie by mohli najlepšie vyhovovať vášmu životnému štýlu a miestu počas celého roka.

Bambus

Bohatstvo a šťastie

“Bambus je známy svojou trvanlivosťou a odolnosťou počas všetkých ročných období,” hovorí Hyder. Keďže bambus nikdy nestráca listy, symbolizuje šťastnú rastlinu – odvahu uprostred nepriazne osudu. Poskytuje silu a oporu, je to jedna z mála rastlín pre šťastie, ktorá môže priniesť bohatstvo a šťastie.

Ak chcete prilákať čo najviac šťastia, majte bambusovú rastlinu na dobre viditeľnom mieste. Mnohí realitní makléri umiestnia rastlinu na konferenčný stolík v obývačke počas otvorených dverí. Je to rastlina nenáročná na starostlivosť, a keďže bambus vyžaduje len denné svetlo a jednoduché pokyny na zalievanie rastliny, môžete ho umiestniť kdekoľvek v dome, kde by ste mohli potrebovať trochu viac šťastia, vrátane kancelárie.

Bazalka

Zdravie

Radi varíte doma? Bazalka, symbol šťastia a zdravia, je jednou z najobľúbenejších byliniek na pestovanie. Podľa celostnej bylinnej medicíny dokážu listy bazalky liečiť prechladnutie, zápaly a krvný obeh. Z tohto dôvodu sa verí, že rastlina bazalka odháňa zlé energie.

Táto rastlina pre šťastie patrí k tým, ktoré potrebujú veľa slnečného svetla a vody. A keďže sa najčastejšie používa pri varení, budete ju chcieť umiestniť do svojej kuchyne alebo jedálne – a naučte sa, ako bylinky správne skladovať, aby boli maximálne čerstvé.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov