Foto

Tieto znepokojujúce fotografie vám môžu vyvolať úzkosť

úzkosť

videní: 7.5K

Videli ste už niekedy niečo tak znepokojujúce, čo vo vás vyvolalo zmiešané pocity, prípadne úzkosť? Nasledujúce znepokojujúce fotografie vás poriadne potrápia.

Počuli ste už niekedy o liminálnej úzkosti? Ak nie, tak vedzte, že tento fenomén vzniká z neistoty a nepohodlia, ktoré zažívate v “liminálnych” priestoroch. Liminalita, odvodená z latinského slova “limen”, čo znamená prah, opisuje nejednoznačnosť a dezorientáciu, ktorú človek pociťuje, keď stojí na prahu zmeny, či už ide o životnú zmenu, kultúrnu zmenu alebo osobnú transformáciu. Podobné pocity vo vás vyvolajú nasledujúce znepokojujúce fotografie. Dokonca vám môžu spôsobiť miernu úzkosť.

U mnohých ľudí túto formu úzkosti zvyšuje absencia známych referenčných bodov, čo vedie k pocitom, že sú jednoducho… stratení. Napriek tomu možno liminálnu úzkosť, hoci je nepríjemná, vnímať aj ako určitý druh transformačnej sily a stránka na Instagrame s názvom “Liminal Anxiety” robí presne to, že zverejňuje zaujímavé fotografie liminálnych priestorov.

Tieto fotografie vám môžu vyvolať úzkosť

Kde to vlastne sme?

Dali by ste si jednu jazdu?

Čo ste si to objednali? Nebolo to priamo z pekla?

Nie je nič lepšie ako lyžovačka

Táto stolička vám spôsobí úzkosť

Otázka znie, čo by sme tu robili?

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov