Zaujímavosti

Prečo princ William nevečeria so svojimi deťmi ani na Vianoce?

princ William

videní: 716

Prečo princ William nevečeria so svojimi deťmi ani na Vianoce? Kráľovská rodina je viazaná sériou prísnych pravidiel a usmernení, ktoré úplne formujú ich životy. To dokonca neobchádza ani tých najmenších. To je prípad princa Georgea, princeznej Charlotte a princa Louisa, ktorí nejedia so svojimi rodičmi, a je na to fascinujúci dôvod.

Ako ste sa už dočítali vyššie, princ William spoločne so svojou manželkou Kate, nejedia so svojimi deťmi ani na Vianoce. Prečo je to tak?

Všetky kráľovské deti jedia spolu

Uvádza sa, že deti princa Williama a Kate Middletonovej nemajú dovolené pripojiť sa k stolu k rodičom. A to ani počas sviatkov a oficiálnych večerí vrátane Vianoc. Bývalý kráľovský šéfkuchár Darren McGrady, ktorý pracoval pre kráľovnú Alžbetu a princeznú Dianu, vysvetlil, že sa predtým musia naučiť „umeniu zdvorilej konverzácie“.

Kuchár sa rozrozprával a vysvetlil toto pravidlo. Odhalil, kde jedia, kým nedosiahnu vek, v ktorom sa môžu správať správne počas stolovania. „Deti vždy jedli v kráľovskej škôlke, kým neboli dosť staré na to, aby sa pri jedálenskom stole správali správne,“ povedal McGrady.

Prešli si tým aj princ William a princ Harry

Kráľovská škôlka, kde sa deti stravujú, robí viac, než len učí mladých členov kráľovskej rodiny správnej etikete. “Kráľovská škôlka nebola len na vzdelávanie mysle mladých členov kráľovskej rodiny, ale aj na vzdelávanie ich jazýčkov,” priznal šéfkuchár a spomenul, ako museli princa Williama a princa Harryho presvedčiť, aby jedli ich zeleninu. “Nanny mala vždy kontrolu nad jedálnym lístkom a dbala na to, aby jedli vyvážené jedlá, ktoré obsahovali nielen veľa zdravej zeleniny, ale tiež im predstavili nové jedlá pre dospelých,” dodal.

Samotný šéfkuchár často maskoval zeleninu do obľúbených jedál mladých kráľovských členov. Hoci princezná Diana trvala na tom, aby jej synovia jedli zdravo, raz za čas ich taktiež vzdala do McDonald’s.

 

Práca pre kráľovský palác si vyžaduje splnenie zoznamu nespočetných požiadaviek. Zároveň je potrebné dodržiavanie prísnych pravidiel, ktoré väčšine z nás pravdepodobne ani len nenapadli. Kráľovský personál napríklad vytláča zubnú pastu pre kráľa Charlesa, keďže sám málokedy niečo robí.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov