Tipy a triky

Migréna? Tieto potraviny s ňou zatočia!

migréna

videní: 4.5K

Melón a mrkva

Keďže pri migréne pomáha pitie väčšieho množstva vody, konzumácia potravín, ako sú melóny, mrkva, uhorka a zeler, môže tiež pôsobiť v tvoj prospech . Dehydratácia je jednou z hlavných príčin bolesti hlavy. Uisti sa, že hladina vody v tvojom tele je pod kontrolou .

Quinoa a šalát

8 Foods That Can Help Fight Migraines With No Effort

Okrem všetkých ďalších zdravotných výhod pomáha quinoa a šalát, keď ťa chytí migréna. Quinoa, ktorá obsahuje riboflavín, horčík a železo , udržuje migrény pod kontrolou, zatiaľ čo šalát obsahuje omega-3 a vlákninu, čo z neho robí najlepšiu obranu proti pulzujúcim bolestiam.

 

 

Jogurt

Podľa  štúdií je riboflavín, súčasť vitamínu B, najúčinnejší proti migrénám a jogurt je naňho bohatý. Pridaj jogurt do svojej každodennej stravy, ak často trpíš záchvatmi migrény a sleduj výsledky.

Citrónová šťava

Citrónová šťava, ktorá obsahuje vysoké množstvo vitamínu C, je známa svojimi zdravotnými výhodami a boj proti migréne je jednou z nich. Kedykoľvek trpíš pulzujúcimi bolesťami hlavy, jednoducho premiešaj citrónovú šťavu v pohári vody, pridaj 2 čajové lyžičky soli a zhltni tento magický lektvar.

 

 

Bonus – škoricová pasta

Vezmi niekoľko tyčiniek škorice a pomeľ ich na prášok. Potom do nej pridaj trochu vody a premeň ju na hustú pastu. Túto pastu nanes na svoje spánky a na čelo vždy, keď máš záchvat migrény. Tento prírodný domáci liek bojuje proti migrénám a upokojuje bolesť. Po 25-30 minútach pastu umy.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov