Foto

93-ročná babička používala Microsoft Paint neuveriteľným spôsobom!

paint

videní: 2.7K

 

Conchine zručnosti nám však predovšetkým dokazujú, že naozaj dokážeme čokoľvek a v akomkoľvek veku, ak tomu venujeme dostatok času a odhodlania. Kľúčom k úspechu je tu vytrvalosť a sústredenie.

Jedna z Conchiných vnučiek ju v roku 2017 presvedčila, aby si vytvorila účet na Instagrame, a tento krok zabezpečil, že odvtedy sa ľudia môžu tešiť z jej farebných a detailných kresieb Paint.

Čo poviete na tieto úžasné diela vytvorené pomocou Microsoft Paint?

6.

7.

8.

9.

10.

Babičkina cesta do sveta kresieb sa začala pred viac ako desiatimi rokmi po tom, čo jej manžel ochorel a neskôr bohužiaľ zomrel. Rodina jej darovala starý počítač a ona začala tráviť čas v programe Paint, aby sa zabavila.

“Nemám žiadnu predstavivosť, takže inšpiráciu čerpám z pohľadníc, ktoré mi posielal manžel, alebo z kresieb, ktoré nájdem a ktoré sa mi páčia,” povedala Concha pre Vanguardiu. Dokončenie jedného umeleckého diela jej trvá približne dva týždne. Ďalšou inšpiráciou je jej krásne rodné mesto Valencia. Jej láska k mestu je naozaj vidieť v starostlivosti, ktorú vkladá do každého ťahu štetca maľby v programe.

Concha zostáva veľmi skromná, pokiaľ ide o jej schopnosti, a verí, že jej kresby sú “jednoduché veci” a nechápe, prečo sa im dostáva toľko pozornosti.

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov