Foto

93-ročná babička používala Microsoft Paint neuveriteľným spôsobom!

paint

videní: 2.6K

Učenie sa naozaj nekončí hneď po skončení strednej alebo vysokej školy a španielska babička Concha García Zaera je toho dôkazom. Nikdy nie je neskoro začať sa učiť nové zručnosti alebo hľadať úplne nové hobby. Narazila tak na Microsoft Paint – Maľovanie, ktoré pozná väčšina z nás.

Táto neuveriteľne talentovaná umelkyňa z Valencie ohúrila internet svojimi neuveriteľne detailnými umeleckými dielami, ktoré vytvorila výlučne v programe Microsoft Paint. Všetci sme v tomto programe strávili v detstve (a povedzme si úprimne, aj v dospelosti) pomerne veľa času, ale len málokto z nás sa priblížil k takejto úrovni majstrovstva.

Zozbierali sme pre vás niekoľko Conchiných najnovších majstrovských diel. Žiaľ, milovaná babička a umelkyňa Concha zomrela 20. júla 2023 vo veku 93 rokov.

 

 

1.

2.

3.

4.

5.

Umelkyňa Concha je veľmi skromná. Vo svojom životopise na Instagrame sa prezentuje veľmi jednoduchým a zdravým spôsobom. “Som 92-ročná pani. Rada maľujem pomocou programu Paint. A predovšetkým byť so svojou rodinou a s priateľmi,” píše.

V súčasnosti má španielska babička na Instagrame neuveriteľných 319 tisíc sledovateľov a okruh jej fanúšikov sa neustále rozrastá. To len dokazuje, že vytvára umenie, ktoré je dokonalou kombináciou kvality a populárnej príťažlivosti.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov