Foto

TOP10: Najväčšie architektonické zlyhania na svete!

zlyhania

videní: 4.8K

05. Budova Ruskej ambasády na Kube

russianembassy

Budova vyzerá ako meč, ktorý je zabodnutý do zeme. Pravdepodobnejšie však je, že miestna vláda vyčerpala všetky peniaze a nemala potrebné zdroje na dokončenie budovy. Preto na vrchole spravili iba menšiu vežu.

04. Aoyama Technical College Building

aoyamatechnical

Máme to. Roboti sú jednoducho super! Zatiaľ čo budova Aoyama Technical College získala pre svojho architekta ocenenia, nám táto stavba vôbec nesadla. Jednoducho pripomína Power Rangera, ktorý bojuje v meste.

03. Slonia budova

Elephantbuilding

Na prvý pohľad táto budova vyzerá ako obrovské písmeno M. Možno to vyznelo ako roztomilý nápad. Hlavne, pokiaľ to bolo na papieri. Prerábať však zvieratá do architektúry sa nevypláca a vyzerá to otrasne.

02. Biomuseo

BIOMUSEO

Frank Gehry sa rozhodol túto budovu postaviť v Paname. Vyzerá to naozaj veľmi zvláštne. Tvary a farby spolu neladia a budova svieti už z obrovskej diaľky.

01. EMP Museum

EMP MUSEUM

EMP Museum sa nachádza v Seattli a je to vlastne múzeum pop kultúry a tiež jedná obrovská architektonická katastrofa. Architekti tejto budovy mali iba jednu úlohu a ani tu nezvládli. Vyzerá to, akoby našli náhodne časti a spojili ich do jednej budovy.

Zdroj: list25 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov