Foto

Nájomné ju netrápi, žena radšej každý týždeň lieta do práce!

nájomné

videní: 4.5K

 

Najprv sa musela zobúdzať o tretej ráno, aby bola o piatej na letisku a dve hodiny cestovala lietadlom, potom sa do práce dopravila Uberom. Teraz sa prebúdza o pol štvrtej ráno a darí sa jej dodržiavať svoj plán. Vezme si tašku, zbalí si pohodlné oblečenie a prinesie si obed a kávu. Počas cesty upravuje videá pre svoj TikTok alebo kanál YouTube.

 

 

Mali by sme upresniť, že Sophia musí chodiť do kancelárie len raz týždenne, zvyšok času pracuje na diaľku. Nemôžeme však podceňovať námahu, ktorú to predstavuje – jej pracovný čas trvá do piatej popoludní, ale jej let domov odlieta o deviatej večer.

Nasledujúci deň môže spať o niečo dlhšie a vstávať o ôsmej. Samozrejme priznala, že mnohých jej stúpencov zaujíma finančný aspekt. Preto prezradila, že si lístky kupuje vždy štyri týždne vopred, aby ich mala lacnejšie.

 

 

Letenky ju stoja približne sto dolárov tam a späť, čo je rovnaká suma, akú by minula na dopravu Uberom, keby žila v New Yorku. Okrem toho by musela minúť tisíce dolárov len na nájomné. Mimochodom, Sophia žije s rodičmi, hoci sa občas rozhodne odcestovať do Virgínie k svojmu priateľovi.

TikTokerka o svojej práci povedala: “Poskytuje mi tiež veľkú rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom. Toto leto môžem žiť kde chcem, byť doma s rodičmi, stretávať sa s priateľom a priateľmi a zatiaľ si to naozaj užívam.”

Nakoniec sa mladá žena podelila so svojimi sledovateľmi o to, že túto prácu prijala len preto, že bola na desať týždňov. Uviedla tiež, že ak by bola dlhšia, možno by ju odmietla, že je zvyknutá cestovať a že sa dokonca teší na pracovný deň, aby mohla ísť opäť na letisko.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov