Foto

Nájomné ju netrápi, žena radšej každý týždeň lieta do práce!

nájomné

videní: 4.3K

Náklady na nájomné môžu byť pre niektorých ľudí finančne ťažko udržateľné. Sú však aj jednotlivci, ktorí nájdu netradičné spôsoby, ako sa vyhnúť plateniu nájomného. A jednou takou odvážnou ženou je naša hlavná postava v tomto článku.

Život môže byť dosť únavný, keď každý deň pracujeme dlhé hodiny a nechávame bokom svoje záľuby, priateľov a dokonca aj rodinu. A nezabúdajme na čas, ktorý musíme stráviť v chaotickej premávke, aby sme sa dostali do práce a potom sa vrátili domov. Niektorí si však na vykonávanie svojej rutinnej práce vyberajú menej konvenčné dopravné prostriedky.

 

 

Sophia Celentano dostala ponuku na stáž v prestížnej spoločnosti v Newarku v New Jersey, len päť míľ od New Yorku. Prijala ju, hoci jeden problém bol zrejmý – žila (a stále žije) v Charlestone v Južnej Karolíne, viac ako tisíc kilometrov ďaleko. Pre mladú ženu to bola dosť veľká dilema.

 

 

Mohlo by sa zdať, že najrozumnejšie by bolo, keby sa presťahovala do Newarku alebo aspoň do New Yorku, aby bola blízko a ušetrila čas a peniaze. Ale nie, Sophiino riešenie, ktoré sa stalo virálnym na sociálnych sieťach, je dosť zvláštne. Rozhodla sa, že do práce bude cestovať lietadlom, a to tam a späť.

 

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov