TOP 10

TOP10: Tomu neuveríš! Tieto veci sú špinavšie, ako WC!

špinavšie

videní: 1.8K

7. Zubná kefka

veci

Keď spláchneš toaletu, baktérie z nej sa môžu rozšíriť do okolia. Pokojne prejdu až do vzdialenosti 1,5 metra a prežijú aj dve hodiny. Ak je kúpelňa prepojená s WC, umývadlo zvyčajne nebýva umiestnené ďaleko od záchodovej misy. Veci, ako zubná kefka či pohár majú ľudia vo zvyku ukladať práve na umývadlo. Tým, že zubná kefka je vlhká a držia sa na nej aj pozostatky zubného povlaku, je ideálnym miestom pre šírenie baktérií.

6. Kľučky

veci

Existuje dôvod, prečo sa ľudia s fóbiami z baktérií nedotýkajú kľučiek. Vírusy ich jednoducho milujú, a tak sú kľučky práve tie veci, ktoré sú zodpovedné za šírenie chorôb v domácnosti či kancelárii.

5. TV ovládač

veci

Diaľkové ovládanie patrí medzi najšpinavšie veci v hotelových izbách a nie je to oveľa lepšie ani doma. Keď s tlačidlami manipuluje niekoľko ľudí, niekedy pri jedle, niekedy aj keď sú chorí, všetky špiny a baktérie z ruky tejto osoby skončia na diaľkovom ovládači. A ten sa čistí len zriedka.

4. Vankúš

veci

Bunky mŕtvej kože, prachové roztoče, plesňové spóry, peľ a ďalšie sekréty tela sa držia práve na mieste, kde spokojne spočinie každý večer tvoja hlava. (Sladké sny!)

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov