TOP 10

TOP 10 najzvláštnejších povolaní na svete. Toto by si robiť naozaj nechcel

svete

videní: 7.2K

7. Profesionálny “trúchlič”

V Afrike a Ázii si môžeš najať ľudí, ktorí budú plakať na pohreboch. Perfektné, ak bol zosnulý vlastne veľmi zlý človek, ktorý nikomu nebude chýbať, ale jeho pozostalí to chcú poprieť z úcty k nemu. Alebo aký iný význam má toto povolanie?

6. Presunovač ľadovcov

V kategórii “pracovných miest, ktoré by zahcránili Titanic” je na prvom mieste jednoznačne toto. Existujú ľudia, ktorí dostávajú zaplatené za to, že rozpohybujú ľadovce. Okrem toho majú aj rôzne iné benefity. Napríklad svojej polovičke môžu bez výčitok svedomia povedať “miláčik, pre teba by som aj ľadovce prenášal”. Okrem toho nám nenapadajú skoro žiadne výhody plynúce z tohto zamestnania.

5. Profesionálny čistič uší

Vďaka, India. Toto je rozhodne jeden z tých druhov pracovných miest, ktoré sú potrebné na to, aby udržali v chode ekonomiku s viac ako miliardiou ľudí.

4. Pštrosí babysitter

V Južnej Afrike skutočne existuje povolanie, ktorého úlohou je strážiť pštrosie mláďatá. Presne tak, ako opatrovateľky strážia tie ľudské mláďatá. Ale s pštrosmi. Avšak tu sa na chvíľku zamyslíme. Toto môže byť pomerne zaujímavé odhaliadnuc od pomerne agresívnej povahy pštrosov. A ich silných nôh.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov