TOP 10

TOP 10 najzvláštnejších povolaní na svete. Toto by si robiť naozaj nechcel

svete

videní: 6.9K

Pamätáš si, keď si bol dieťa a uvažoval si nad svojou vysnenou prácou, ktorá bola taká úžasná, že si si myslel, že vlastne ani nebudeš musieť pracovať? Potom si sa dostal na strednú a vysokú školu a život ti dal takú facku, že sa všetky tvoje detské sny okamžite rozplynuli? Nuž, určite sú na svete ľudia, ktorí sú na tom ešte horšie. Každá práca má svoje tienisté stránky. Ako vždy vravieval môj otec, “ak by sme mali radi svoju prácu tak, ako tvrdíme, robili by sme ju aj zadarmo”. Okej, nie je skutočný citát môjho otca, práve som si ho vymyslel. Ale pointa je dobrá, nie?

Mimochodom, niektorí ľudia majú skutočne zlú prácu a aj napriek tomu ich baví a sú v nej dobrí. Stalo sa ti, že pri prechádzaní pracovných ponúk si sa pozastavil a pomyslel si si, že “kto už len toto môže robiť?” Ver, že niekto to robiť musí. A nám len ostáva dúfať, že títo ľudia dostanú  zaplatené poriadne mzdy. Ale všetci vieme, že to tak nie je. Prichádzajú domov po náročnom dni, ktorý je 10-krát horší ako ten tvoj s rovnakou mzdou.

Poďme sa preto pozrieť na niektoré skutočne zvláštne pracovné miesta, pri ktorých možno začneš milovať to svoje zamestnanie. Teda v tom prípade, že nerobíš niečo, čo sa nachádza v tomto zozname. V tom prípade súcitime s tebou. Mimochodom, niektoré z nich je skutočne ťažké pomenovať v slovenskom jazyku. P.S.: rebríček nie je zoradený od najmenej zvláštneho po najviac zvláštneho, preto v poradí divných zamestnaní nehľadaj logiku. 🙂

10. Tester dezodorantov

Si tímový hráč so silným zmyslom pre hygienu a praktický postoj? Pripoj sa k našej spoločnosti, ktorá sa zaoberá starostlivosťou o pokožku. Ponúkame flexibilnú pracovnú dobu a minimálnu mzdu s veľmi zriedkavými bonusmi. Tvojou náplňou práce bude “ovoniavať” tie najsmradľavejšie podpazušia až kým náš produkt nezačne fungovať. Neváhaj a podaj žiadosť!

9. Krotiteľ kačíc

Aj keď to môže znieť cool, úlohou krotiteľa kačiek je v podstate starať sa o hotelový rybník plný kačíc. A sprevádzať ich okolo areálu ako atrakciu. Je to ako byť majstrom Pokémona, akurát, že tu nikto nebojuje a nikto nechce kačice vymeniť za nejaké iné zvieratko.

8. “Popolový” portrétista

Áno, to je skutočná vec. Spoločnosť vo Virgínii v USA najíma ľudí, ktorí maľujú portréty s použitím popola mŕtvych ľudí.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov