Foto

Slovensko a jeho úchvatná príroda: 28 úžasných fotografií

Slovensko

videní: 1.7K

Každý z nás dobre vie, že Slovensko má úchvatnú prírodu a mnoho Slovákov sa pýši a chváli práve týmto našim kultúrnym dedičstvom. Talentovaný slovenský fotograf na internete zverejnil týchto úžasných 28 záberov.

Talentovaný profesionálny fotograf Filip Majerčík zverejnil na internetovej stránke BoredPanda.com týchto 28 úžasných záberov, ktoré dokonale prezentujú Slovensko a jeho úchvatnú prírodu. Ako sa na webe vyjadril samotný auto, po šiestich rokoch od zverejnenia jeho posledného videa je mu cťou svetu predstaviť projekt, ktorý je významným míľnikom v jeho živote. Verí, že čas a úsilie, ktoré do tohto projektu investoval, sa dotkne vášho srdca, naplní ho krásou a energiou.

Autor poprial krásny zážitok pri pozorovaní fotografií a pozeraní videa (nájdete ho na konci článku) a taktiež ďakuje všetkým, ktorí ho sprevádzali a podporovali v tejto etape jeho života. Fotografie a video zachytáva takmer 50 ciest, ktoré absolvovali pri každodennom živote. Projektu sa venoval 6 rokov a podľa jeho slov, spracovanie takéhoto videa trvá desiatky, možno aj stovky hodín. Za celé obdobie tak nazbieral 3TB dát, desaťtisíce fotografií, ktoré sa spojili do výsledného videa. Fotky sú nádherné a autorovi ďakujeme za tento krásny kultúrny zážitok.

Viac informácii o autorovi: filipmajercik.sk | Instagram | Facebook | youtube.com

Ďumbier, Nízke Tatry

Hmlisté ráno

Vzácny kamzík biely

Súľovské skaly

Súľovské skaly

Malé Hincovo pleso

Súľovské skaly

Ďalšie hmlisté ráno

Chata na Zelenom plese

Chata na Zelenom plese a Mliečna dráha

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov