TOP 10

9 každodenných vecí, ktoré nerobíme správne

správne

videní: 7.5K

Život je plný výziev. Nikdy však nie je neskoro začať robiť veci tak, aby bol náš život o niečo menej stresujúci. Stránka Bright Side sa rozhodla zostaviť zoznam trikov, ktoré nám uľahčia prácu v domácnosti. Je veľmi prekvapivé, že množstvo ľudí tieto jednoduché a účinné triky nepozná. Poďme sa teda spoločne pozrieť na 9 každodenných vecí, ktoré nerobíme správne.

Vrecko so zemiakovými lupienkami

9 každodenných vecí, ktoré nerobíme správne

www.brightside.me

Šikovný trik, ktorý spôsobí to, že jedenie zemiakových lupienkov je oveľa menej nepríjemné a chaotické. Trik spočíva v tom, že otvoríš balíček lupienkov a postupne balíček zroluješ z hora smerom dole. Týmto spôsobom sa nebudeš musieť v balíčku prehrabovať, čím si zabezpečíš aspoň z časti čisté ruky. Navyše, ak balíček takýmto spôsobom poskladáš, vytvoríš akúsi misku. Tú môžeš umiestniť aj na stôl, čím sa môžeš o lupienky podeliť aj s ostatnými.

Pohár s vínom drž za spodnú časť.

9 každodenných vecí, ktoré nerobíme správne

www.brightside.me

Sklenený pohár s vínom by si mal vždy držať za stonku. Ak totižto držíš pohár nesprávne, môže sa stať, že víno sa zohreje rýchlejšie.

Krájanie chleba bez drobkov.

9 každodenných vecí, ktoré nerobíme správne

www.brightside.me

Ak sa chceš vyhnúť omrvinkám pri krájaní chleba, postupuj podľa tohto jednoduchého pravidla: bochník chleba umiestni na dosku naopak (oblou stranou k doske).

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov