Zaujímavosti

Thajské tri veľrybie skaly – Odhaľ tajomstvom opradené skaly

skaly

videní: 1.2K

Tri veľrybie skaly sa nachádzajú v národnom parku Phu Sang, veľkej prírodnej rezervácii, ktorá má horúce pramene, jaskyne a vodopády. Dostaneš sa k nim cestou cez park, prechádzkou cez bambusové lesy. Celkovo je k dispozícii deväť trás, ktorými môžu turisti parkom prechádzať. Miesto je plné nebezpečenstva so strmými útesmi a je dovolené vystúpiť až na vrchol dvoch veľrýb, tých známych ako mama a otec. Menšia skala je príliš úzka a nesmie sa na ňu liezť. Ďalšou atrakciou je Národný park Phu Sang, Slonia skala. Je to skala v tvare slonej hlavy, ktorá sa pripíja k ďalším kurióznym útvarom v parku, medzi ktorými je okno a bazén dier.

Národný park Phu Sang

Národný park Phu Sang je národný park v severnom Thajsku. Národný park Phu Sang s rozlohou 285 štvorcových kilometrov sa nachádza v jednom zo severovýchodných horských reťazcov pohoria Phi Pan Nam na hraniciach s Laosom. V týchto horách u pramene mnohých riek. V parku sa nachádzajú jaskyne so stalaktitmi a stalagmitmi, a taktiež vodopád s teplou vodou, Namtok Wang Kaew.

Thajsko je krajina známa svojimi kultúrnymi a prírodnými krásami. Každoročne navštívi krajinu zo zahraničia takmer 34 miliónov turistov. Bueng Kan, najnovšia provincia Thajska, je vynikajúcim príkladom druhu destinácie, ktorá chráni a propaguje svojich 7 zelených lokalít. Nachádza sa v severovýchodnej časti Thajska, 751 kilometrov od Bangkoku. Bueng Kan je útočiskom pohlcujúcich kultúrnych zážitkov a ohromujúcich prírodných krás.

 

Zdroj: Hasanjasim topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov