Foto

Vynálezy budúcnosti, ktoré môžeš používať už dnes!

vynálezy budúcnosti

videní: 1.4K

Veda a technológia sa vyvíjajú tak rýchlo, že je prakticky nemožné sledovať všetky nové vynálezy, ktoré sa objavujú. Veci, o ktorých sme nemohli ani snívať, teraz vstupujú do nášho života rýchlosťou svetla. Bionické šošovky, ktoré dokážu zmeniť realitu, neviditeľné dáždniky a 3D pero, ktorým nakreslíš hmatateľné predmety. Vynálezy budúcnosti môžeš používať už dnes!

1. Predpokladá sa, že technológia vnútroočných bionických šošoviek vyvinutých vedcami dokáže obnoviť zrak. Kto vie, možno v budúcnosti môžu šošovky úplne nahradiť oko ako tento imaginárny objektív nižšie?

Vynálezy budúcnosti

2. Iný typ šošovky, ktorý už je v súčasnosti vyvinutý, má vrytý elektronický obvod a svetlá, ktoré budú schopné zobrazovať informácie o vonkajšom svete. Podobne ako vo filmoch o superagentoch.

Vynálezy budúcnosti

3. Niektoré vynálezy budúcnosti môžeme použiť pokojne aj hneď. Napríklad 3D pero, ktoré ti umožní “nakresliť” akýkoľvek objekt v 3D.

https://www.instagram.com/p/BnitJPvAOna/?utm_source=ig_embed

4. Deti jednoducho milujú kresliť na to, na čo by nemali. S týmto tričkom ich môžeš pokojne nechať rozvíjať fantáziu.

Vynálezy budúcnosti

5. Načo nám je toľko príboru. Úplne ti postačí tento univerzálny kuchynský riad, ktorým dokážeš zjesť takmer akékoľvek jedlo. dokonca aj polievku s dlhými rezancami. Geniálny nápad!

Vynálezy budúcnosti

6. Tento neviditeľný dáždnik vytvára nastaviteľnú clonu, ktorá chráni pred dažďovými kvapkami. Toto určite nie je zaujímavé len pre deti.

Vynálezy budúcnosti

7. Ak si niekedy videl Harryho Pottera, určite si rozmýšľal, aké super by bolo nájsť “Kvaku”, ktorá by ti umožnila ponoriť sa do vody aspoň na pár minúť bez hadíc a zložitých dýchacích prístrojov. Už nemusíš snívať! Táto malá bombička ti umožní zostať pod vodou až 10 minút a užiť si ten pocit naplno.

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov