Zaujímavosti

Nebudete veriť, kde sa nachádza najlepší hotel na svete


videní: 1.1K

Každý si hneď pomyslí, že najlepší hotel na svete by sa mal zrejme nachádzať v nejakej veľkej metropole ako je Tokio, Paríž alebo New York, ale tak to nie je. A dokonca to nie je ani nejaký úkryt pred svetom uprostred alpských hôr.

Podľa tohtoročného vydania Travel & Free Time sa na prvom mieste tohto zaujímavého rebríčka umiestnil hotel, ktorý sa nachádza na jazere Rajashan  v severozápadnej Indii. Ide o palác Leela Udaipur, ktorý má vôkol seba neskutočnú atmosféru. Jedna noc vyjde návštevníka v priemere 6 550 dolárov. Je to podstatne väčšia čiastka ako zaplatíte za polovicu hotelov napríklad v takej Amerike.

Jedna izba v tomto ubytovaní si ale získala veľmi vysoké skóre, a to až 98,89 bodov zo 100. Sedemdesiatadruhá izba v poradí je pripravená pohostiť 8 ľudí a nachádza sa tu luxusný nábytok. Je chválená najmä za úchvatný pohľad na jazero Pichola. Zároveň sú tu kúpele, služby na špičkovej úrovni a atmosféra, ktorá sa dá nasávať každým nádychom.

Udaipur je jednoducho vhodnou destináciou pre tých, ktorí milujú luxusné hotely a radi sa nechávajú rozmaznávať. Spoločnosť, ktorá má na starosti tento hotel, prevádzkuje celkovo deväť nehnuteľností po celej Indii. Leela Palace v Novej Dilí má tiež svoje miesto v zozname, ale až 31.

Médium Travel & Free Time pritom požiadalo zákazníkov, aby hodnotili hotely podľa zariadenia, umiestnenia, servisu, jedla a celkového dojmu. Výsledky zahŕňajú 33 krajín a prieskumu sa zúčastnil každý kontinent, teda až na Antarktídu.

Ázia si pritom odniesla najviac ocenení, keďže 22 miest patrí práve im. Hneď potom mala najväčšie zastúpenie Afrika, čo mnohých prekvapilo. Následne tu je niekoľko úspešných hotelov z oblasti Mexika a Karibiku. Kto sa umiestnil na ďalších vrcholných miestach? Podľa prieskumu sa jedná o Lodge & Spa na vrchole Creek ranču v Saratoge (Wyoming). Číslo tri si odniesla Singita Sabi uprostred púštnej rezervácie v Južnej Afrike.

Zdroj: 247tempo | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov