TOP 10

TOP10+: Najočakávanejšie filmy roku 2021, na čo sa tešiť?


videní: 2.5K

V roku 2021 sa máme skutočne na čo tešiť, respektíve, keď už sa nemôžeme tešiť na pobyt mimo okresu, aspoň sa tešme sa filmy, ktoré sa majú ukázať v plnej paráde.

Rok 2021 bude plný zaujímavých filmov. Napríklad v decembri (áno, je to ďaleko), Lana Wachowski sľubuje uvedenie štvrtej časti Matrixu. Aj keď zatiaľ viac o zápletke tohto ilmu nevieme, sme si istí, že Keanu Reeves opäť obráti kvet kinematografie naruby. Ale toto nie je jediná očakávaná premiéra.

Duna

Ľudstvo sa usadilo na rôznych planétach a mocné rodiny medzi sebou bojujú o moc nad nimi. V centre konfrontácie je púštna planéta Arrakis, ktorá je zdrojom najdôležitejšej látky vo vesmíre. Paul Atreides (Timothy Chalamet) sa chystá brániť svoj domov.

Premiéra – september/ október 2021

Black Widow (Čierna vdova)

Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) alias Black Widow sa po dekáde v Marvel Cinematic Universe konečne dočkala svojho prvého sólového dobrodružstva. Bude súčasťou novej misie, ktorá sa stane najdôležitejšou v jej živote.

Premiéra – apríl/máj 2021

King´s Man: The Beginning

Filmári sa chystajú vyrozprávať príbeh vzniku nezávislej spravodajskej agentúry King´s Man. Diváci odcestujú späť do prvej svetovej vojny a sledujú, ako sa mladý Conrad (Harris Dickinson) pod vedením vojvodu z Oxfordu (Ralph Fiennes) snaží pomôcť svojej krajine.

Premiéra – marec 2021

Venom: Let there be Carnage

filmy roku 2021

Celý svet je v ohrození. Aby zachránil ľudstvo, mimozemský simbiant Venom, ktoý žije v tele novinára Eddieho Brocka (Tom Hardy), vyzve na súboj nového nepriateľa – monštrum Carnage (Woody Harelson).

Premiéra – jún 2021

Top Gun: Maverick

filmy roku 2021

Film sa odohráva 35 rokov po udalostiach z predchádzajúcej časti. Budeme sledovať, ako sa legendárny pilot Peter Maverick Mitchell (Tom Cruise) rozhodne stať inštruktorom Top Gun. Hlavný hrdina sa nadšene vrhol do novej úlohy, ale uvedomil si, že teraz je dôležitejšie technické vybavenie lietadla ako to, či letí na čele.

Premiéra – júl 2021

Tiché miesto – II. časť (Quiet place II)

Tiché miesto časť 1. sa stala podľa niektorých kritikov najlepším hororom roku 2018. V roku 2021 budú mať fanúškovia filmu možnosť zistiť, čo sa stalo s ich obľúbenými postavami. V pokračovaní príbehu Evelyn Abbott (Emily Blunt) so svojimi deťmi bude chcieť pomôcť zvyškom preživších, ale čoskoro zistia, že okrem príšer, ktorých sa obávali, sú tu aj ďalšie strašidelné stvorenia.

Premiéra – marec/apríl 2021

Výlet do Ameriky 2

V predchádzajúcej časti komédie, ktorá vyšla ešte v roku 1988, hľadal africký princ Akim (Eddie Murphy) nevestu v New Yorku. Akim, ktorý sa už stal kráľom svojej krajiny, v novom filme pocestuje opäť do Spojených štátov. Teraz tam musí hrdina nájsť svojho zmiznutého syna. V Amerike sa kráľ dozvie, za čo následník trónu vymenil luxusný život.

Premiéra – marec 2021

Mission Impossible 7

filmy roku 2021

O zápletke novej časti filmu Mission: Impossible sa toho vie len málo, ale s istotou vieme, že Tom Cruise, ktorý hrá úlohu agenta CIA Ethana Hunta, nás opäť prekvapí nepredstaviteľnými kaskadérskymi kúskami. S najväčšou pravdepodobnosťou bude hlavný hrdina opäť musieť čeliť nedefinovateľnej hrozbe a preukázať svoju profesionalitu.

Premiéra – november 2021

Rýchlo a zbesilo 9

12 ожидаемых фильмов 2021 года, о которых вскоре будут говорить все на свете

Dominic Toretto (Vin Diesel) a jeho manželka Letty (Michelle Rodriguez) žijú šťastný a pokojný život. Táto harmónia je však narušená, keď sa kybernetická teroristka Cypher (Charlize Theron) rozhodne pomstiť Dominicovi za resty z minulosti. Situáciu zhoršuje skutočnosť, že Cypherovi pomáha Torettov mladší brat – profesionálny žoldnier Jacob (John Cena).

Premiéra – máj 2021

Raya a posledný drak

12 očakávaných filmov z roku 2021, o ktorých budú čoskoro hovoriť všetci na svete

Pripravovaný animovaný film Disney sleduje krajinu zvanú Kumandra, ktorú kedysi vytvorili draky. Miesto je ohrozené zlovestnými monštrami Druuny. Zabijú náčelníka Bahjongu. Jeho dcéra, mladá bojovníčka Raya, sa rozhodne pomstiť svojmu otcovi a zachrániť Kumandru.

Premiéra – marec 2021

James Bond: No time to die

James Bond (Daniel Craig) odchádza z MI6 a užíva si dovolenku na Jamajke. Ale jeho starý priateľ žiada o pomoc: musíte nájsť nezvestného vedca. Bond súhlasí, ale ani len netuší, že táto misia bude oveľa náročnejšia, ako sa čakalo. Tá privedie agenta 007 k záhadnému záporákovi, ktorý sa zmocnil nových nebezpečných technológií.

Premiéra – marec/apríl 2021

 

Zdroj: Adme topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov