Zaujímavosti

Kto sú muži v čiernom? 2. časť

Kto sú muži v čiernom?

videní: 1.4K

Pokračujeme druhou časťou článku Kto sú muži v čiernom? Už za dávnych čias existovalo svedectvo o vyslancoch bohov alebo démonov, ktorí sa premenia do podoby človeka, aby na Zemi robili svoje remeslo. Verilo sa, že démoni nosia zásadne čiernu a väčšinou nosia oblečenie také, ktoré ide s dobou. Cestujú čiernymi povozmi, podobne ako muži v čiernom cestujú v čiernych automobiloch. Kto sú muži v čiernom?

Jeden nórsky príbeh z 18. storočia rozpráva o mladej dievčine, ktorá cestovala so svojou babičkou, aby sa stretla s démonom (z ktorého sa vykľul jej dedko) a ktorá stretla troch mužov oblečených v čiernom. Iný príbeh, tentokrát z 20. storočia, hovorí o náboženskej sekte, ktorá sa točila okolo postavy menom Mary Jones. Jej členovia tvrdili, že v noci videli na nebi zvláštne svetlá a „hrozné zjavenia“, vrátane mužov v čiernom.

Medzi ufológmi tiež panujú špekulácie, že mýtické postavy z minulosti, ako Elizabethan a čierni indiáni či zlomocní cestujúci z 19. storočia, by naozaj mohli byť „muži v čiernom“, ktorí cestovali po Zemi s cieľom utíšiť tých, ktorí boli svedkami mimozemskej aktivity.

Prvé pozorovanie v moderných dejinách sa však odohralo až v roku 1947. vtedy námorník menom Harold Dahl ohlásil šesť neidentifikovaných lietajúcich objektov na mieste zvanom Maury Island blízko Tacomy v štáte Washington. Dahl, ktorý v tej chvíli bol so svojim synom a psom, jav vyfotil. Nasledujúci deň mu zavolal nejaký muž a pozval ho na raňajky. Onen muž bol bysoký, mal tmavú pleť a mal na sebe čierny oblek. Dahla takmer vydieral a ťahal z neho detaily onoho pozorovania. Potom ho dôrazne varoval, že o tom nesmie nikomu povedať, že vraj by prišla k ujme jeho rodina. Neskôr Dahl vyhlásil, že to pozorovanie bol hoax. Bol to zjavný pokus o splnenie pokynov muža v čiernom. Vyvolal však zmätok a mnoho ľudí začalo pravdivosť a dôveryhodnosť jeho príbehu spochybňovať. Pokračujeme treťou časťou článku.

Zdroj: Pixabay | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov