Zaujímavosti

Tajná uzavretá skupina Bilderberg (3. časť)

Tajná uzavretá skupina Bilderberg

videní: 1.3K

Prinášame vám tretiu a zároveň záverečnú časť o tajuplnej skupine so sídlom v Holandsku, ktorá nesie názov podľa hotela, kde sa jej účastníci stretli po prvýkrát – Bilderberg. Nad skupinou visí množstvo otáznikov, jedna vec je však istá. Málokto odmietne pozvánku na stretnutie Bilderberg.

Účasť na stretnutí skupiny je veľmi prospešná pre kariérny rast. Niektorí hovoria, že takto svet funguje. Rôznych exkluzívnych klubov a spoločenstiev, kde sa stretávajú bohatí a mocní za neprítomnosti obyčajných ľudí, je na svete nespočetné množstvo. A Bilderberg je jednoducho najexkluzívnejšou z nich.

Členovia tejto skupiny často naznačujú, že Bilderberg je organizácia, ktorá si stojí za hodnotami liberálnej demokracie a ktorej záujmom je pomôcť svetu stať sa lepším. Ich odporcovia však tvrdia, že táto skupina má ďaleko temnejšie ciele. Príde im ťažko uveriteľné, že by organizácia, ktorá je takto oddaná demokracii, mala potrebu diskutovať o podobných veciach v takom utajení. V tom lepšom prípade sú podľa nich motorom globalizácie, organizáciou, ktorá je oddaná vytváraniu nezaujímavého sveta, kde všetci kupujeme tie isté výrobky, sledujeme tie isté televízne seriály a veríme rovnakým politikom.

Iní si myslia, že ciele tejto skupiny sú ešte zlomyseľnejšie. Tvrdia, že Bilderberg je neonacistická organizácia, ktorá sa snaží o nastolenie svetového fašistického režimu. Ďalší zase hovoria, že je to organizácia, ktorá slúži na odvedenie pozornosti od Iluminátov, tajných vládcov sveta.

Čím je vlastne Bilderberg? Pre akékoľvek extrémne pohľady nie sú viac-menej žiadne dôkazy. V obvinení, že táto organizácia je oddaná globalizácii, už však nejaká tá pravda je. Niet pochýb o tom, že to, že jedným z delegátov na stretnutí v roku 2005 bola „pani Bill Gatesová“, manželka vrcholného globalizátora, nie je náhoda. Globalizácia je však len ťažko utajovanou záležitosťou. Pravdou zrejme je, že v dnešnej dobe sa politická, mediálna a obchodná moc ocitá v rukách stále menej ľudí a že skupina Bilderberg je súčasťou tohto procesu.

Zdroj: Wiki | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov