Zaujímavosti

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese (2. časť)

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese

videní: 1.3K

Pokračujeme druhou časťou článku o afére, ktorá sa odohrala v Rendleshamskom lese. Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo sa dialo hneď na druhý deň po tom, čo príslušníci letectva zvestovali to, čo videli, svojim nadriadeným.

Rozbehli sa forénzne testy. Tie priniesli zaujímavé výsledky. Po prvé, na zemi sa mali nachádzať odtlačky pristávacích nôh lietadla. A tie vyžarovali rádioaktívne žiarenie. Po druhé, špičky stromov v okolí boli poškodené takým spôsobom, ktorý by napovedal pádu lietadla alebo iného veľkého objektu. A po tretie, po nahrávke, ktorú jeden z príslušníkov letectva spravil na mieste dopadu, sú počuť zvláštne zvuky. Prečo sa úroveň radiácie na mieste zvýšila a ako došlo k poškodeniu stromov v okolí dodnes zostáva záhadou. Niektorí však spochybňujú pravosť tejto nahrávky a tvrdia, že je to hoax. Od tej doby sa tiež začali šíriť fámy, že existuje videonahrávka zachytávajúca celý incident. Mal ju vyhotoviť jeden z príslušníkov letectva, ktorý situáciu sledoval od začiatku až do konca. A pretože by takéto informácie boli veľmi citlivé, mali byť skonfiškované armádou a stať sa utajovanými informáciami, ktoré sa nemali nikdy dostať na verejnosť.

Čas na konšpiračné teórie. Mnoho ľudí verí, že utajovanie celého incidentu má byť súčasťou armádnej konšpirácie Spojených štátov. Tie sa mali pokúsiť celú situáciu utajiť a všetkým hovoriť, že sa v Rendleshamskom lese stala jadrová nehoda. Aby zabránili panike a ochránili seba pred kritikou, predstieral personál na leteckej základni, že k nejakému pristátiu došlo. Iní zase propagovali teóriu, že celá situácia je vlastne výsledok amerického útoku na ruský špionážny satelit, a teda že do lesa mali spadnúť jeho trosky, a nie mimozemské plavidlo. Objavilo sa ešte množstvo ďalších teórií. Jedna z nich naznačovala, že tie podivné lietadlá mali vlastne byť prísne utajované experimentálne lietadlá amerického letectva známe ako TR-3 B alebo „astra“. Pokračujeme treťou časťou článku s názvom Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese.

Zdroj: Tripadvisor | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov