TOP 10

TOP10: Najneuveriteľnejšie školské tresty 2. časť

tresty

videní: 1.7K

Školy na celom svete zaviedli rôzne pravidlá, aby pomohli svojim študentom dodržiavať poriadok. Je to dosť podobné tomu, prečo vlády schvaľujú zákony. Majú zavedené určité pravidlá a zákony, ktoré udržujú spoločnosť v civilizácii a zároveň udržiavajú organizovanú komunitu. Štúdie ukázali, že ak ľuďom hrozia tresty, je menej pravdepodobné, že porušia pravidlá. Niektoré tresty udelené v školách sú však celkom neuveriteľné…

5. Nepriateliť sa so svojím najlepším kamarátom

Unfriending

Niektoré školy v Anglicku začínajú študentom zakazovať mať najlepších kamarátov v škole. Niektorí učitelia sa snažia donútiť študentov, aby sa prestali priateliť so svojimi najlepšími kamarátmi. Tieto školy tvrdia, že úzko spojené skupiny priateľov vedú k tomu, že sa ostatné deti cítia vynechané. Aj keď je dobré sa naučiť, ako byť so všetkými kamarát, niektorí ľudia jednoducho spolu nevychádzajú. Kritici tohto „zákazu BFF“ tvrdia, že mať najlepšieho priateľa prináša nielen radosť, ale celoživotnú hodnotu a podporu.

4. Zhabané mobilné telefóny

shutterstock_751028674

Mnohí v súčasnosti žijú v ére sociálnych médií, internetu a mobilných telefónov. Pre mnoho ľudí je nevyhnutné mať mobilné telefóny neustále pri sebe. Ak je však študent prichytený na svojom mobilnom telefóne, bude potrestaný. Mnoho ľudí súhlasí s tým, že mobilné telefóny by mali byť v škole obmedzené, ale nemali by byť zakázané. Smartfóny sú teraz ako mini počítače a ak sa používajú správnym spôsobom, môžu sa využiť na akademický úspech.

 

3. Úsmev alebo iný!

Úsmev alebo iný

Vo svete plnom nestability nie je prekvapujúce, že ľudia nie sú vždy šťastní. Študenti by najmä nemali mať falošný úsmev, aby potešili ostatných. Školská štvrť v Severnom Libanone sa napriek tomu domnieva, že každý študent by sa mal pri prechádzke chodbami usmievať. Tento školský obvod toto pravidlo verejne presadzuje. Ak sa zdá, že študent vyzerá nešťastne, bude poslaný do kancelárie riaditeľa, aby hovoril o svojich problémoch.

2. Tresty ako holenie fúzov

tresty

Mladí muži začínajú zarastať zvyčajne vo veku od 17 do 20 rokov. Pre mnohých ľudí je puberta už dosť nepríjemnou fázou ich života. Nielenže je to pre nich trápne, ale mohli by sa dostať aj do problémov. Niektoré školy študentov s neupravenými fúzmi oholia pred celou triedou.

1. Napíš svoje meno 100-krát

písanie

Je celkom bežné, že učitelia základných škôl nútia študentov, aby napísali svoje meno 100-krát alebo viackrát, keď si ho zabudli napísať na domácu úlohu. Školy na celom svete používajú písanie ako disciplínu. Tento trest by mohol mať potenciálne negatívny vplyv na študentov. Mohlo by to dokonca poškodiť spôsob, akým sa na písanie pozerajú písanie.

 

Zdroj: List25 topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov