Zaujímavosti

Prečo stále viac mužov používa lak na nechty?


videní: 5.4K

Maľovanie nechtov nie je len populárnym módnym trendom, ale starou tradíciou, ktorá má dlhú históriu. Kto by veril, že to bolo vlastne začali muži, keď si bojovníci starovekého Babylonu používali lak na nechty pred bojom? V modernom svete sa lak na nechty tradične považuje za ženskú výsadu, ale veľa mužských celebrít ako Marc Jacobs, Jared Leto, Adam Lambert, Johnny Depp, Seal, Wiz Khalifa, Snoop Dogg a Harry Styles spochybňujú tento názor a ukazujú ich „menikúru“. A mnoho obyčajných mužov ich nasleduje. Tu sú hlavné dôvody, prečo to robia.

Lak na nechty si dávajú preto, aby zvyšovali informovanosť o dôležitej veci

Prečo stále viac mužov začalo maľovať nechty

Po príchode Caitlyn Jennerovej ako transsexuálnej ženy na scénu v roku 2015 sa na sociálnych sieťach zrodil hashtag #PaintYourNailsForBruce (Bruce je bývalé meno Caitlyn) a mnoho mužov preukázalo svoju podporu slávnemu atlétovi pomocou laku na nechty. V roku 2016 herec Chris Hemsworth zdieľal sám seba s maľovaným nechtom na Instagrame v rámci kampane The Polished Man zameranej na ukončenie násilia páchaného na deťoch. Hemsworth nominoval hviezdnych kolegov (vrátane jeho brata Liama ​​a Zac Efrona), aby sa zúčastnili a podelili sa o svoje fotografie.

Robia to, aby prelomili stereotypy

Ak sú názory chlapov na to, čo je vhodné pre pohlavie, nekonvenčné a jeho predstavy o kráse sú rôzne, má právo dať to najavo. Mužské nechty sa môžu stať mocným odkazom, ktorý ľuďom hovorí, že aj keď sú mimo zaužívaných noriem, je to v poriadku.

Robia to pre sebavyjadrenie

lak na nechty

Ak je človek kreatívny, vždy hľadá nové a neočakávané spôsoby vyjadrenia svojej osobnosti. Na tento účel sa tradične používajú doplnky, účesy a oblečenie, ale lakované nechty môžu dokonale dopĺňať vzhľad každého človeka a povedať veľa o jeho „skutočných farbách“. Existuje veľa štýlov manikúry, ktoré sa hodia ku každému oblečeniu a osobnosti. Krásne nechty dodajú človeku nádych sofistikovanosti a pôvabu.

Ich deti im maľujú nechty

Prečo stále viac mužov začalo maľovať nechty

Niekedy dievčatká nudí hra s bábikami a potrebujú ďalšie vzrušujúce zážitky. Ak je muž milujúcim otcom, v určitom okamihu sa pravdepodobne stane modelom pre experimenty s manikúrou svojej dcéry. Je to jedinečný a rozkošný spôsob, ako sa spojiť s dieťaťom. Otec i jeho dieťa sú na seba určite pyšní.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov