Zaujímavosti

Ženy, ktoré sú vo vzťahu s mladším mužom sú šťastnejšie


videní: 2.8K

Väčšina žien sa vydá za mužov, ktoré sú o 1 až 3 roky starší ako ony a veria, že je to pre nich to najlepšie. Ukázalo sa, že to nemusí byť celkom pravda a existuje aj lepšia alternatíva. Podľa lekára a odborníka na vzťahy majú ženy, ktoré chodia s mužmi, ktorí sú výrazne mladší ako ony, tendenciu byť šťastnejšie a spokojnejšie. A čo si myslíš ty? Môže byť práve toto kľúč ku šťastiu mnohých párov?

Prieskum sa robil s 200 ženami, ktoré boli v rôznych vzťahoch

Štúdia navrhuje ženám, ktoré sa stretávajú s mladšími mužmi, šťastnejšími vo svojich vzťahoch

Ak sa chcete dozvedieť viac o heterosexuálnych vzťahoch, Dr. Lehmiller uskutočnil prieskum u 200 žien. Medzi tieto ženy patrili všelijaké ženy. Tie, ktoré chodili s mužmi, ktorí boli mladší ako ony, starší ako ony a aj ženy, ktorých priateľ bol približne v rovnakom veku ako ony.

Najvhodnejšia je vekový rozdiel okolo 10 rokov

Štúdia navrhuje ženám, ktoré sa stretávajú s mladšími mužmi, šťastnejšími vo svojich vzťahoch

Pri výskume sa zistilo, že najšťastnejšie boli ženy, ktoré boli vo vzťahu k mužovi, ktorý bol asi o 10 rokov mladší ako ony. Boli tiež viac oddané svojim vzťahom v porovnaní s dámami, ktoré chodili so staršími mužmi alebo s mužmi, ktorí boli v podobnom veku ako ony samé.

Ženy sa v týchto vzťahoch cítia dominantnejšie

ženy

Aj keď nebol zozbieraný dostatok údajov na to, aby bolo možné potvrdiť výsledky, výskumník uviedol možné dôvody, pre ktoré by sa dámy mohli cítiť pohodlnejšie práve s mladšími mužmi. Podľa neho majú ženy v týchto vzťahoch zvrchovanú stranu a je tu väčší priestor pre rovnosť, keďže v bežnom živote majú zvyčajne navrch muži.

Muži sú v týchto vzťahoch tiež šťastní

Štúdia navrhuje ženám, ktoré sa stretávajú s mladšími mužmi, šťastnejšími vo svojich vzťahoch

Výskum tiež dodáva, že milovať a uspokojovať staršiu ženu môže byť šťastím aj pre mnohých mužov, čo nakoniec vedie k spokojnosti oboch partnerov, ktorí sú vo vzťahu oddanejší. Iní experti dodali, že tieto páry majú lepšiu kompatibilitu, zrelosť a môžu byť v konečnom dôsledku dokonca aj lepšími rodičmi.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov