Zaujímavosti

Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji 2. Časť


videní: 1.8K

V článku Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji 1. Časť sme sa dostali do deja skutočného príbehu dvoch rodín, ktoré si neďaleko mesta Houston v Texase (USA) kúpili vysnívané domy ležiace v krásnych veľkých záhradách. PO čase sa u jednej z nich zjavil starší muž, ktorý im zvestoval, že ich vysnívané domy ležia na mieste bývalého cintorína, predovšetkým afroamerických otrokov. Najprv jeho slovám neprikladali extra váhu, pri budovaní bazénu však narazili na neohobľované rakvy…

Po tom, ako rodina Haneyovcov vyhľadala bývalého hrobára, ktorý v černošskej komunite pochovával ľudí, oznámil im, že pozná exhumované telá otrokov, a že patria Charliemu a Betty Thomasovcom, ktorí zomreli v dobe, keď bol bývalý hrobár ešte mládencom.

Haneyovci sa rozhodli vypátrať možných potomkov Thomasovcov, toto hľadanie však bolo viac menej bezvýsledné. Rozhodli sa tak, že ostatky tiel vrátia na ich pôvodné miesto, presne tam, kde ich našli. Znepokojovalo ich, že porušili pokojný odpočinok zosnulých a dúfali, že novým – opätovným riadnym pohrebom celú záležitosť napravia. Ako však ukázali nasledujúce udalosti, tragicky sa v tom zmýlili.

Po opätovnom pohrebe sa začali diať čudesné veci. Spočiatku to boli len odhmotnené hlasy, ktoré rušili pokojný spánok rodiny. Nasledovalo samovoľné zapínanie a vypínanie svetiel a rôznych elektronických prístrojov, oývali sa neprirodzené zvuky, a Judit Haneyová dokonca našla svoje topánky na mieste, kde bola pochovaná Betty Thomasová. Úžas a strach rodiny postupne nadobúdal obrovské rozmery, až sa rozhodli zveriť sa s udalosťami posledného obdobia susedom – Benovi a Jean Williamsovcom. S veľkým prekvapením zistili, že v tom nie sú sami. Aj Williamsovci zaznamenali aktivity, ktoré by sme medzi prirodzené určite nevedeli zaradiť. Prinajmenšom tucet domácností mal skúsenosti  s podobným druhom nevysvetliteľných aktivít – od samovoľného otvárania a zatvárania dverí až po divné zjavenia.

Obe rodiny začali veriť, že ich prenasleduje akási kliatba pochádzajúca zo záhrobia. Táto kliatba sa však ukázala sťa skutočná… A zrejme priniesla aj obete. Pokračujeme v tretej časti článkov Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji.

Zdroj: Pexels | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov