Foto

5 nápadov na originálne valentínske fotografie

fotografie

videní: 2.3K

Deň svätého Valentína je hneď za rohom a je čas zvážiť, aké sú tvoje plány. Aj keď si skeptický a podráždia ťa všetky sladké páry, ktoré z toho dňa robia vedu, stále môžeš urobiť niečo neobvyklé, aby si potešil svoju polovičku. Napríklad môžete spolu stráviť nejaký čas a urobiť kreatívne párové fotografie. Aby sme ti pomohli s nápadmi, tu je niekoľko tipov na nezabudnuteľné valentínske fotografie, ktoré ocení aj tvoja polovička.

1. Umelecké fotografie

10 nápadov na pár fotenie, vďaka ktorým bude váš deň sv. Valentína výnimočný

Hľadáš skutočne nekonvenčný nápad pre párové fotenie? Umelecké fotografovanie je presne to, čo by si mal vyskúšať. Tento žáner zahŕňa poskytnutie kreatívnej slobody fotografovi v každej fáze, od výberu témy až po experimentovanie s postprodukciou. Takéto fotografovanie môže tiež znamenať použitie rekvizít na umelecké účely s cieľom pridať ku konečným záberom kreatívny nádych. Ak ste vždy chceli mať fotografiu ako z filmu alebo z renesancie, Valentín je tým správnym časom.

2. Šťastie je v maličkostiach

10 nápadov na pár fotenie, vďaka ktorým bude váš deň sv. Valentína výnimočný

3. Romantická strecha

10 nápadov na pár fotenie, vďaka ktorým bude váš deň sv. Valentína výnimočný

Fotografie romantických párov na streche nie sú úplne nový nápad, ale vďaka osvetleniu sa môžu stať jedinečnými. Naplánujte si fotografovanie počas zlatej hodiny – prvej hodiny svetla po východe slnka a poslednej hodiny pred západom slnka. Osvetlenie v tomto okamihu vyzerá mäkšie a mení sa každou minútou. Každý obrázok, ktorý urobí fotograf, bude jedinečný. Vaše fotky budú navyše naplnené romantickou atmosférou a šarmom.

4. Čiernobiely príbeh

fotografie

Čiernobiely príbeh je perfektný nápad pre tých, ktorí by chceli, aby ich obrázky boli nadčasové. Táto snímka by sa však mala uskutočňovať v štúdiu, kde sa fotograf nemusí spoliehať na prirodzené osvetlenie a môže ho manuálne nastaviť pre kreatívne čiernobiele fotografie.

5. Víkendový pobyt

10 nápadov na pár fotenie, vďaka ktorým bude váš deň sv. Valentína výnimočný

Ak plánujete víkendový útek k moru alebo na hory v deň sv. Valentína, urobiť si nezabudnuteľné fotky môže byť úžasný nápad. Pri skúmaní nových miest a skúšaní chutného jedla môžete získať aj sériu obrázkov, ktoré vám neskôr pripomenú krásny čas.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov