Foto

Čerpacia stanica ponúkla palivo zadarmo pre dámy v bikinách, muži sa nenechali zahanbiť


videní: 2.0K

Marketing je srdcom každého podnikania a spôsobov, ako dnes prilákať širokú verejnosť, je hneď niekoľko. Občas sa ale reklamná kampaň podobá na iné odvetvie, pre aké bola pôvodne určená. Svoje o tom vie aj čerpacia stanica, na ktorej sa začali premávať chlapi v plavkách.

Ako pritiahnuť potenciálnych klientov pre benzínku? Dávajte benzín a naftu zadarmo! Ale len pre jedincov určitého pohlavia, inak sa stane to isté, čo v Rusku. Aj keď v Rusku je možné predsa čokoľvek. Istá čerpacia stanica v ruskej Samare ponúkala bezplatné natankovanie pre tých, ktorí ju navštívili v bikinách. Majiteľ zrejme očakával, že táto ponuka osloví hlavne ženy, no muži sa v prípade benzínu zadarmo nenechali zahanbiť.

čerpacia stanica

Keďže čerpacia stanica v propagačných pravidlách výslovne neurčila pohlavie, mnohí ľudia to využili a začali chodiť tankovať v jednodielnych aj dvojdielnych bikinách, dokonca aj muži v dosť pokročilom veku. Možno preto, lebo každý cent sa oplatí ušetriť. Zdá sa, že ľudom ponuka voľného paliva pobláznila myseľ a nechali sa zlanáriť. Bezplatné palivo je totiž čistý výplod fantázie a neexistuje žiadna súkromná spoločnosť ani vláda, ktorá by si mohla dovoliť ponúknuť svojim zákazníkom takúto “akciu” po dlhú dobu.

čerpacia stanica

Toto jedinečné promo podujatie trvalo preto iba tri hodiny a ostatným šoférom a okoloidúcim sa podarilo zachytiť mužov v bikinách, ktorí sa za svoje telá nehanbili. Rovnaký marketingový trik pritom zvolila pred nejakým časom aj čerpacia stanica na Ukrajine, kde zabudli v pravidlách tiež spomenúť pohlavie. Môže to slúžiť aspoň ako upozornenie, že ak sa nájde čo i len malá chybička v inak podozrivej propagande, treba ju využiť. Kto z nás by si to neželal?

čerpacia stanica

čerpacia stanica

čerpacia stanica

čerpacia stanica

čerpacia stanica

 

Pritom v našej malebnej krajine riešia palivo zadarmo iba podvodníci. Tí na konci roka 2019 na sociálnych sieťach rozšírili falošné súťaže o palivo zadarmo a k tomu 50 eur, no neodolateľná ponuka, však? Zúčastnení po údajnej výhre ale iba prišli o svoje osobné údaje a adresy, ktoré museli kvôli “odoslaniu” daru poslať na stránku. Po uskutočnení tohto trestného činu stránka záhadne zo sociálnej siete zmizla.

 

Zdroj: healthyfoodhouse| noviny.sk | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov