Zaujímavosti

Jasnovidci a všetby: Spiaci prorok Edgar Cayce

Edgar Cayce

videní: 3.9K

Edgar Cayce je jedným z najslávnejších jasnovidcov novšej doby. Behom svojho pozoruhodného života predniesol viac ako 14 000 referátov na viac ako 10 000 rôznych tém – od zdravotných a citových problémov až po životy dávnych civilizácií a prírodné pohromy. Stal sa námetom niekoľko stoviek vedeckých práci, ktoré dodnes čítajú zvedaví ľudia po celom svete. Snažia sa tak preniknúť do tajomstva jeho neuveriteľných schopností.

Cayce sa narodil v roku 1877 v Hopkinsville v poľnohospodárskej oblasti Spojených Štátov Amerických. Už v ranom veku sa uňho prejavili známky neobyčajného talentu, keď prekvapil učiteľa schopnosťou absorbovať veľké množstvo informácií iba tým, že „spal na knihách“. Po ukončení školy sa stal fotografom, ale vo veku 21 rokov ho postihla tragédia v podobe vzácnej choroby. Trpel postupnou paralýzou hrdla a hrozilo mu, že stratí schopnosť rozprávať. Zázračné vyliečenie zo zhubného ochorenia sa stalo jeho prvým zázračným liečiteľským úspechom. Podarilo sa mu objaviť liečbu vlastnej choroby v rovnakom hypnotickom spánku, ako počas štúdií získaval informácie z učebníc. Užasnutých lekárov prekvapili informácie, ktoré im podsúval. Na počudovanie všetkých sa však ukázali ako pravdivé.

Keď Edgar Cayce zistil, akým talentom disponuje, rýchle si uvedomil, že vďaka nemu môže pomáhať aj iným. Netrvalo dlho a získal slávu po celých Spojených Štátoch Amerických. Stal sa známym liečiteľom. Liečebný postup začínal tým, že Cayce zistil pacientovo meno. Potom nastúpil hypnotický spánok, v ňom sa opäť pokúsil spojiť s pacientom, aby s nim zahájil dlhý rozhovor, ktorý mal viesť k určeniu symptómov jeho choroby. Seketrát zapisoval všetko, čo bolo povedané, aby bolo možné zaznamenať reakciu na medicínsky problém.

Edgar Cayce vynikal aj hlbokou úrovňou chápania zaniknutých civilizácií, ako napríklad staroegyptskej a atlantickej, a osobne sa o nich veľmi zaujímal. Mimo iného tvrdil, že sfinga bola vybudovaná v roku 10500 pred Kristom. Taktiež sa venoval predpoveďam v zmysle globálneho otepľovania a zániku určitých území pod morom.

Zdroj:  topdesat | goldman

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov