Foto

Videl si už lepších naj kamarátov ako tohto tigra a šteniatko?


videní: 2.3K

Vďaka rozmanitosti sa stal náš svet zaujímavým miestom, a to je jedna z najväčších síl prírody. A našťastie vznikajú aj takéto roztomilé priateľstvá medzi rôznymi živočíšnymi druhmi, v tomto prípade ide o tigra a šteniatko.

Takéto spojenectvá prispievajú k porozumeniu spôsobu komunikácie medzi rôznymi druhmi. Vidieť dve zvieratá toho istého druhu tráviť spoločné chvíle nie je ničím výnimočným. To neznamená, že je to menej rozkošné! Občas sa ale pritrafí naozaj atypická dvojica, ktorá si osvojila správanie toho druhého. Kto má v tomto prípade navrch? Šteniatko alebo tigrík?

šteniatko tiger

šteniatko tiger

Napriek ich rozdielom sa majú spolu dobre a stali sa najlepšími priateľmi. Momentálne sa títo dvaja zdržiavajú v divočine v Pretorii v Južnej Afrike a stará sa o nich Anthea Michaletos. Šteniatko Chelsea je iba o tri týždne staršie ako jeho tigrí súrodenec.

šteniatko tiger

šteniatko tiger

Tigrica Hunter sa narodila na farme Wildlife, ale musela byť oddelená od svojej matky, ktorá sa k nej začala chovať agresívne. Anthea ale vysvetľuje, že sa matka tigríčaťa musela cítiť nejakým spôsobom v ohrození, keď malú odmietla. Obaja si k sebe našli cestu a stali sa neoddeliteľnými hneď po ich príchode.

šteniatko tiger

šteniatko tiger

 

Zdroj: healthyfoodhouse| Greatstock | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov