TOP 10

10 úžasných vynálezov, ktoré spravia z rodičovstva hračku

deti

videní: 3.3K

Na úvod ťa hneď musíme upozorniť, aby si bral nadpis s rezervou. Samozrejme, rodičovstvo bolo, je a vždy bude jednou z najťažších vecí, ktorým musí človek počas svojho života čeliť. Avšak, to neznamená, že si z rodičovstva nemôžeme spraviť „hračku“ pomocou nasledujúcich zaujímavých vynálezov.

1. Bariéra do vane

Táto bariéra sa dá ľahko nainštalovať do akejkoľvek časti vane a umožňuje rodičom vytvoriť menší, samostatný a hlavne bezpečnejší priestor pre kúpeľ ratolesti.

2. 1 fľaša, 2 rôzne nápoje

Občas sa stáva, že rodičia chcú na prechádzke piť vodu, kým dieťa má zase chuť na džús. Riešením môže byť fľaša, ktorá pojme dva rôzne nápoje.

3. Podložka na prebaľovanie

Táto podložka pomáha rodičom ľahko vymeniť detskú plienku bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú (či už doma alebo hoci aj na pikniku). Skvelé tiež je, že udrží ruky dieťaťa mimo obsahu plienky, takže nehrozí „nehoda“. Navyše zaberá len veľmi málo miesta, čo je výhodou pri cestovaní.

4. Upokojujúca hračka

Táto možno trochu zvláštne vyzerajúca hračka má veľmi jednoznačný účel: má dieťaťu zabezpečiť pocit bezpečia aj keď sa momentálne pri ňom nenachádza mama. Výrobca tvrdí, že hračka absorbuje vôňu matky, vďaka čomu si dieťa bude myslieť, že je pri ňom.

5. Fľaška s teplomerom

Tento nápad je veľmi jednoduchý: na fľaške sa nachádza malá nálepka, ktorá meria okamžitú teplotu. Niečo podobné, ako teplomer na čelo. 🙂

6. Kúpacia podložka s teplomerom

Pri správnej teplote ešte ostaneme, no tentokrát sa presunieme do kúpeľne. Rovnako tak je dôležitá teplota vody pri kúpaní dieťaťa.

7. Obrus, na ktorý môžeš kresliť

Ak je dieťa podozrivo dlho ticho, môžeš si byť istý, že bude nasledovať malý infarkt. No v tomto prípade to nemusí byť také tragické, keďže obrus sa dá ľahko zmyť.

8. Prenosná detská sedačka

Tento malý kufrík môže byť veľmi rýchlo a jednoducho transformovaný do detskej sedačky. A navyše v ňom môžeš nosiť obľúbené hračky!

9. Repelent

Tento roztomilý repelent je možné pripojiť kdekoľvek – na oblečenie, obuv, batoh alebo dokonca na hračku. Hmyz odpudzuje pomocou prírodných prísad, takže sa nemusíš obávať o zdravie.

10. Elektrický kočík

Talianska spoločnosť Foppapedretti vymyslela detský kočík Myo Tronic s elektromotorom. Po stlačení tlačidla a nastavení rýchlosti sa kočík vydá smerom dopredu. Ty musíš len držať madlo a „šoférovať“ ho. 🙂

Zdroj: BrightSide | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov