Zaujímavosti

Osudová láska môže na teba čakať v lietadle!

láska

videní: 2.0K

Aká bude tvoja budúca láska? Bude mať tmavú alebo svetlú farbu očí? Bude vtipná alebo sa bude od ostatných líšiť vážnosťou? Môže sa tešiť z filmov, kníh, hudby alebo sa môže venovať športu. Na tieto otázky nanešťastie nemáme odpovede. Štúdia však odhalila, že tvoja budúca osudová láska môže na teba čakať pri tvojom ďalšom lete.

Keď chceme spoznať nových ľudí, pravdepodobne ideme do barov, klubov, kín a na koncerty či do mesta. Keď však uvažujeme o miestach, kde by sme sa mohli stretnúť s novými ľuďmi, zvyčajne nemyslíme na výšku. Máme na mysli jednoduchý let v lietadle. Štúdia vykonávané HSBC Bank, spolu s Travel + Leisure časopis, priniesla niekoľko zaujímavých objavov pre tých, ktorí snívajú o osudovom stretnutí s ich budúcou láskou.

Podľa štúdie by ste mohli spoznať svoju budúcu lásku pri vašom ďalšom lete

Počas júla 2018 sa uskutočnili prieskumy s 5 000 cestujúcimi zo 141 krajín. Vedci sa nezaujímali o to, ako sa s cestujúcimi zaobchádza na letisku, ako sa bavia na palube, alebo aké situácie sa vyskytli v kaviarňach a obchodoch počas ich cestovania lietadlom. Otázky sa viac zameriavali na získavanie informácií o správaní ľudí počas letov. Musíme povedať, že zozbierané údaje sú dosť zaujímavé.

láska

Podľa odpovedí, ktoré poskytli všetci cestujúci, 1 z 50 zažil v lietadle románik. Nie je to však prekvapujúce. Mnohí z nás videli vo filmoch alebo televíznych reláciách, ako láska iskrí medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa stretnú v lietadle a romantika pokračuje aj na zemi. Spomeňte si na film French Kiss , komédia s Meg Ryanom a Kevin Kline .

Samozrejme, nie je to len láska. Lietadlá poskytujú vynikajúce príležitosti na rozvoj vzťahov. Napríklad 16% cestujúcich, ktorí sa podrobili prieskumu, vyhlásilo, že v lietadle nadviazali nové kontakty a 14% sa stretlo s niekým, kto sa neskôr stal ich priateľom.

Podľa štúdie by ste mohli spoznať svoju budúcu lásku pri vašom ďalšom lete

Myslíš si, že 2% je nízka pravdepodobnosť? Nie je. Ak vezmeme toto percento a použijeme ho na každý let, pri každom lete by postretla láska 2 páry.

Tí, ktorí chcú ukončiť svoju samotu, by si preto nemali nechať ujsť príležitosti, ktoré na nich čakajú pri ďalšom lete. Nemali by sa nechať rozptyľovať mobilným telefónom, posielať správy, odosielať fotografie oblakov alebo robiť selfies. Mali by preukázať ochotu nadviazať dialóg s cestujúcim, ktorý je vedľa nich. Možno potom budú jedným z 2 párov, ktorí opúšťajú lietadlo so svojou novou láskou.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov